U nas dzisiaj pierwsze ktg... robilam w szpitalu przez nfz... babka mnie podlaczyla do jakiegos starego aparatu, nie sprawdzila sobie ze mam lozysku na scianie przedniej wiec, w trakcie badania wychodzila caly czas a ten aparat sie odlaczal. Do tego mala raczej akurat spala, masakra. 30min stracone. Z wynikami poszlam do swojej gin - trzeba powtorzyc. Juz mnie podlaczyla do lepszego aparatu, na nim sama wyczula ze lozysko jest z przodu (ja nawet nie wiedzialam ze to jakas roznica) wiec przylozyla glowice w inne miejsce gdzie lepiej bylo slychac serduszko. W międzyczasie znalazlam jakis sklepik i sobie pojadlam, zeby troche mala rozbudzic. A i tak ruszala sie na poczatku badania... pozniej troche pospala i znowu ruszala sie na koniec. Powiedzialy ze juz wyniki sa ok, ale informacyjnie: nie jedzcie glodne na to badanie (ja zjadlam lekkoe sniadanie wczesniej) i jak macie lozysko z przodu to na wszelki wypadek powiedzcie jesli nie wykonuje badania Wasz lekarz... w ogole bez sensu z tymi ruchami. Kobieta mi powiedziala ze przyjmuje sie za norme ze dziecko nie powinno spac dluzej niz 10min... i wie ze to ma sie nijak do rzeczywistosci, ale jak nie bedzie sie ruszac to powtarzamy badanie. co za bezsensowne podejscie.
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Ja też juz po wizycie i witam w klubie szyjka długa sprężysta i zamknięta nic nie wskazuje na szybszy poród. Dzisiaj 36+6 i waga 2800 ☺ i wszystko jest w porządku ☺
MimiiMalwina
Tak jak jaMiałam zacząć i jakoś nie mogę zacząć
MimiiMalwina
ŚlicznyU mnie taki bebzun mnie cos czuje ta Hania wymęczy do porodu
Ja myslalam ze dzieci spia prawie caly czas ja ktg mam 1go lutego dopiero zobaczymy co mi doktorek powie.U nas dzisiaj pierwsze ktg... robilam w szpitalu przez nfz... babka mnie podlaczyla do jakiegos starego aparatu, nie sprawdzila sobie ze mam lozysku na scianie przedniej wiec, w trakcie badania wychodzila caly czas a ten aparat sie odlaczal. Do tego mala raczej akurat spala, masakra. 30min stracone. Z wynikami poszlam do swojej gin - trzeba powtorzyc. Juz mnie podlaczyla do lepszego aparatu, na nim sama wyczula ze lozysko jest z przodu (ja nawet nie wiedzialam ze to jakas roznica) wiec przylozyla glowice w inne miejsce gdzie lepiej bylo slychac serduszko. W międzyczasie znalazlam jakis sklepik i sobie pojadlam, zeby troche mala rozbudzic. A i tak ruszala sie na poczatku badania... pozniej troche pospala i znowu ruszala sie na koniec. Powiedzialy ze juz wyniki sa ok, ale informacyjnie: nie jedzcie glodne na to badanie (ja zjadlam lekkoe sniadanie wczesniej) i jak macie lozysko z przodu to na wszelki wypadek powiedzcie jesli nie wykonuje badania Wasz lekarz... w ogole bez sensu z tymi ruchami. Kobieta mi powiedziala ze przyjmuje sie za norme ze dziecko nie powinno spac dluzej niz 10min... i wie ze to ma sie nijak do rzeczywistosci, ale jak nie bedzie sie ruszac to powtarzamy badanie. co za bezsensowne podejscie.
@kwiatek250 pewnie pakuje sie na czwartek
O masz, to ciekawe co mi jutro wyjdzie na ktg... Dzisiaj mały się zbytnio nie rusza, a ja już zaczynam się martwić W ogóle mam to badanie rano, więc wątpię, żeby się wtedy wielce ruszał.U nas dzisiaj pierwsze ktg... robilam w szpitalu przez nfz... babka mnie podlaczyla do jakiegos starego aparatu, nie sprawdzila sobie ze mam lozysku na scianie przedniej wiec, w trakcie badania wychodzila caly czas a ten aparat sie odlaczal. Do tego mala raczej akurat spala, masakra. 30min stracone. Z wynikami poszlam do swojej gin - trzeba powtorzyc. Juz mnie podlaczyla do lepszego aparatu, na nim sama wyczula ze lozysko jest z przodu (ja nawet nie wiedzialam ze to jakas roznica) wiec przylozyla glowice w inne miejsce gdzie lepiej bylo slychac serduszko. W międzyczasie znalazlam jakis sklepik i sobie pojadlam, zeby troche mala rozbudzic. A i tak ruszala sie na poczatku badania... pozniej troche pospala i znowu ruszala sie na koniec. Powiedzialy ze juz wyniki sa ok, ale informacyjnie: nie jedzcie glodne na to badanie (ja zjadlam lekkoe sniadanie wczesniej) i jak macie lozysko z przodu to na wszelki wypadek powiedzcie jesli nie wykonuje badania Wasz lekarz... w ogole bez sensu z tymi ruchami. Kobieta mi powiedziala ze przyjmuje sie za norme ze dziecko nie powinno spac dluzej niz 10min... i wie ze to ma sie nijak do rzeczywistosci, ale jak nie bedzie sie ruszac to powtarzamy badanie. co za bezsensowne podejscie.
kwiatek250
Mina genialna[emoji173]Ta mina moja haha[emoji23]ale nie mam duzego brzuszka[emoji38]Zobacz załącznik 1231036
kwiatek250
Piękny brzuszekU mnie tez coraz większe jajo ;D
reklama
kwiatek250
Super brzuszekA jak u Was dziewczyny? mój brzuch z jaja zmienia się w piłkę