reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kochana jakby trzeba było dalibyscie radę;)
Mój mąż się rozkręcić, jeszcze jedno dziecko się nie urodziło A on myśli o drugim🤔🤪
Cieszy się że jest szansa na naturalny poród bo myśli że zaraz będę w 2 ciąży. Ooooszalal
No pewnie, ze dalibyśmy rade. 😁. My zwlekaliśmy dlugo z 2 dzieckiem, bedzie 5 lat różnicy 😁 oo to szalony mąż 😂ciekawe czy będzie tak mowil po pol roku 😁

No pewnie, ze dalibyśmy rade. 😁. My zwlekaliśmy dlugo z 2 dzieckiem, bedzie 5 lat różnicy 😁 oo to szalony mąż 😂ciekawe czy będzie tak mowil po pol roku 😁
Ja bym jednak też chciała wrócić do pracy chociaż na rok ale z drugiej strony są plusy mieć dziecko po dziexku- " jedno stranie"🤣😂
Obawiam się że on zdania nie zmieni. 😅 oczywiście razem podejmiemy decyzję co do kolejnego dziecka
Ja w sumie też bym chciała mieć 2 dzieci. Mąż 3 A nawet 4 - miejsca jest aleee dla mnie to już przesada.

Ja bym jednak też chciała wrócić do pracy chociaż na rok ale z drugiej strony są plusy mieć dziecko po dziexku- " jedno stranie"🤣😂
Obawiam się że on zdania nie zmieni. 😅 oczywiście razem podejmiemy decyzję co do kolejnego dziecka
Ja w sumie też bym chciała mieć 2 dzieci. Mąż 3 A nawet 4 - miejsca jest aleee dla mnie to już przesada.
Ja też 2 bym chciała, nie więcej :)

Powiem ci ze lepiej rok po roku a później wracasz do pracy juz na stałe 😁😁

reklama
Do góry