Oboje z mężem przechodziliście? Z objawami czy bez ?;p uwzgledniaja takie badanie u Ciebie w szpitalu przy przyjęciu czy i tak i tak będziesz miała robiony test ?Razem z mezem mamy przewciala uhuhu imprezka
reklama
U mnie w szpitalu nie robią na porodówkach bo sie wypytywalam a ja zrobilam sama dls siebie bo chce corke dac od poniedziałku do przedszkola.Oboje z mężem przechodziliście? Z objawami czy bez ?;p uwzgledniaja takie badanie u Ciebie w szpitalu przy przyjęciu czy i tak i tak będziesz miała robiony test ?
Maz w listopadzie byl dziwnie chory. A ja o dziwo w ogole nie chorowalam terazOboje z mężem przechodziliście? Z objawami czy bez ?;p uwzgledniaja takie badanie u Ciebie w szpitalu przy przyjęciu czy i tak i tak będziesz miała robiony test ?
marta18691
Fanka BB :)
A ile placilas ? I to z krwi przeciwciala?
U mnie w szpitalu nie robią na porodówkach bo sie wypytywalam [emoji3] a ja zrobilam sama dls siebie bo chce corke dac od poniedziałku do przedszkola.
62 zl. Tak z krwi.A ile placilas ? I to z krwi przeciwciala?
U mnie niestety czy to przyjęcie planowe do cc czy trafiasz juz ze skurczami to test i tak jest wykonywany ;/ to taki dodatkowy stresik przed porodem ;DU mnie w szpitalu nie robią na porodówkach bo sie wypytywalam a ja zrobilam sama dls siebie bo chce corke dac od poniedziałku do przedszkola.
marta18691
Wiem juz sam lekarz mi mowil ze będzie test wykonywany a ja sie panicznie boje [emoji24]
U mnie niestety czy to przyjęcie planowe do cc czy trafiasz juz ze skurczami to test i tak jest wykonywany ;/ to taki dodatkowy stresik przed porodem ;D
Nie dość że stres porodowy, nie dość że człowiek zostaje sam na czas porodu to jeszcze testy przed... porazka ;/Wiem juz sam lekarz mi mowil ze będzie test wykonywany a ja sie panicznie boje [emoji24]
reklama
marta18691
Ja to wogole panicznie boje sie szpitali i wiem ze będę przeżywać ten pobyt wsumie w obu szpitalach na żądanie sie wypisalam bo za dlugo chcieli trzymac tylko ze względu na wage dziecka a ja bardziej sie stresowalam tylko bo dziecko zawsze traci na wadze i nie przytyje niewiadomo ile
Nie dość że stres porodowy, nie dość że człowiek zostaje sam na czas porodu to jeszcze testy przed... porazka ;/