reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oboje z mężem przechodziliście? Z objawami czy bez ?;p uwzgledniaja takie badanie u Ciebie w szpitalu przy przyjęciu czy i tak i tak będziesz miała robiony test ?
U mnie w szpitalu nie robią na porodówkach bo sie wypytywalam 😀 a ja zrobilam sama dls siebie bo chce corke dac od poniedziałku do przedszkola.

U mnie w szpitalu nie robią na porodówkach bo sie wypytywalam 😀 a ja zrobilam sama dls siebie bo chce corke dac od poniedziałku do przedszkola.
U mnie niestety czy to przyjęcie planowe do cc czy trafiasz juz ze skurczami to test i tak jest wykonywany ;/ to taki dodatkowy stresik przed porodem ;D

reklama
Ja to wogole panicznie boje sie szpitali i wiem ze będę przeżywać ten pobyt wsumie w obu szpitalach na żądanie sie wypisalam bo za dlugo chcieli trzymac tylko ze względu na wage dziecka a ja bardziej sie stresowalam tylko bo dziecko zawsze traci na wadze i nie przytyje niewiadomo ile
Nie dość że stres porodowy, nie dość że człowiek zostaje sam na czas porodu to jeszcze testy przed... porazka ;/

Do góry