reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kiedys bylam ale spaslam sie przez 2 lata. Takze zaczelam ciaze z waga okolo 83kg 168 cm wiec niestety jest to nadwaga. Teraz stanelam na wage i 85 mi pokazuje. Moze mam za maly przyrost wagi nie wiem. Duzo sie ruszam i tlumacze sobie tym ze tak malo przybieram na wadze
Ja tez 2 kg na plusie mam jak narazie niewiem jak teraz zobacze jak na wizyte pojde bo przez miesiac ponad nie wazylam sie koniec 27tygodnia mam

No właśnie chciałam pisać, że dał znak! To na pewno był mój Czaruś ❤ Co prawda tylko kilka razy, ale trochę się uspokoiłam. I tak będę jutro do lekarza dzwonić, żeby mnie wcisnęła jeszcze w tym tygodniu, bo obawiam się tej kwarantanny, a wtedy kolejną wizytę mam dopiero pod koniec grudnia...

Może Czaruś akurat tak się obrócił, że te ruchy słabiej czujesz, ale też bym to sprawdziła, żeby sie niepotrzebnie nie denerwować 🙂 będzie dobrze 🙂

reklama
Do góry