sandra0777
Fanka BB :)
Hejka, a gdzie sie leczylas?Ja też, 28.02
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, a gdzie sie leczylas?Ja też, 28.02
Gdzies czytalam, ze moze wyjsc +\- 5 dni roznicy jako blad pomiaru albo dzidzia ma mocno przykulona glowkeWasze dzidziusie są w tym samym wieku według usg i om? Mój na kazdym usg jest o 2 dni mlodszy
W Niemczech, klinice w BielefeldHejka, a gdzie sie leczylas?
A Ty też po in vitro?Hejka, a gdzie sie leczylas?
To duza roznica. Co na to lekarz? Masz dlugie i nieregularne cykle?Mój dzidziuś na każdym usg jest o 2 tygodnie i dwa dni mlodszy
Tak, ale w Warszawie w FertimedicaA Ty też po in vitro?
Witaj! To Ty jestes juz bardziej doswiadczona. Mi lekarz powiedzial, ze najwczesniej to w 18/20 tygodniu.WitamJestem w 14 tc ciąży i mam termin na 27.02.2021. Troszkę zaczęłam podczytywać Wasze wpisy i postanowiłam dołączyć i ile nie macie nic przeciwko. Moja dzidzia wg usg wychodzi o ponad tydzień starsza. Czekam na wyniki testu Prisca, usg wyszło ok i najprawdopodobniej będzie chłopczyk. Chociaż podchodzę do tego z dystansem na tak wczesnym etapie ciążyCzujecie już ruchy dzidzi ? Ja jeszcze nie chociaż to moja 3 ciąża, ale może tłuszczyk na brzuchu wycisza hihi
Pozdrawiam
To fajnie❤Byłam w zeszłym tygodniu na badaniach prenatalnych, wczoraj przyszły wyniki z krwi i ciąża przebiega wzorowo, dzidziuś jest zdrowy i lekarz powiedział, że najprawdopodobniej to dziewczynka, ale za kilka tygodni dopiero się potwierdzi na 100%