reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Witam :) czytam was od samego początku ale też byłam gapiem. chętnie dołączę do zamkniętej grupy :D mam 27 lat i dwie córeczki :)
Nie odzywałam się wcześniej ze względu na wcześniejsze zatrzymanie serduszka u aniołka w 9tc. Teraz jestem w 11tc termin mam na 19.02 prenatalne mam 10.08 :)
Można do was dołączyć ?:)
Cześć 🙂 w jakim wieku masz córeczki ?
To może spróbujemy zinterpretować moje wyniki CMV?
Ja nie robiłam tego badania 🤔 Czy ono jest obowiązkowe ?
Czy usg prenatalne wykonują Wam ginekolodzy prowadzący czy inni?
U mnie nie, bo prenatalne robię na NFZ a do lekarza chodzę prywatnie.
Ja niestety nie jestem dodana, może uda się jakoś do Was dołączyć jeszcze.
A pisałaś wiadomość do @Brrrownie ?
Jeśli nie napisz do niej 🙂
@Kasia8787 fajnych masz chłopaków 🙂
Mój jak to sam mówi "nie wyraża zgody na robienie mu zdjęć " 😉 Tylko na wakacjach udaje mi się go namówić a tak to nie ma mowy 😉

Chyba już powstał nasz wątek zamknięty [emoji848]
Widziałyście coś ? [emoji846]
Tak już jest :)
Ja niestety nie jestem dodana, może uda się jakoś do Was dołączyć jeszcze.
Dzisiaj dostaniesz dostęp. Dzisiaj wyślę do aniaslu jeszcze pozostałe dziewczyny które nie mają dostępu :)

Czy ktoś jeszcze nie został dodany do grupy a powinien?
Wyślijcie mi wiadomość :)

reklama
Cześć 🙂 w jakim wieku masz córeczki ?

Ja nie robiłam tego badania 🤔 Czy ono jest obowiązkowe ?

U mnie nie, bo prenatalne robię na NFZ a do lekarza chodzę prywatnie.

A pisałaś wiadomość do @Brrrownie ?
Jeśli nie napisz do niej 🙂
@Kasia8787 fajnych masz chłopaków 🙂
Mój jak to sam mówi "nie wyraża zgody na robienie mu zdjęć " 😉 Tylko na wakacjach udaje mi się go namówić a tak to nie ma mowy 😉

Starsza córka Jowita będzie miała we wrześniu 5 lat młodsza Lenka ma 3 (w styczniu 4) :)

Do góry