Michalina_25
Fanka BB :)
ja tego nie widzeMożna znaleźć przez wyszukiwarke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tego nie widzeMożna znaleźć przez wyszukiwarke
Ja też nie, bo pewnie nie jesteśmy dodane?ja tego nie widze
Jednak jesteśmyJa też nie, bo pewnie nie jesteśmy dodane?
Cześć w jakim wieku masz córeczki ?Witam czytam was od samego początku ale też byłam gapiem. chętnie dołączę do zamkniętej grupy mam 27 lat i dwie córeczki
Nie odzywałam się wcześniej ze względu na wcześniejsze zatrzymanie serduszka u aniołka w 9tc. Teraz jestem w 11tc termin mam na 19.02 prenatalne mam 10.08
Można do was dołączyć ?
Ja nie robiłam tego badania Czy ono jest obowiązkowe ?To może spróbujemy zinterpretować moje wyniki CMV?
U mnie nie, bo prenatalne robię na NFZ a do lekarza chodzę prywatnie.Czy usg prenatalne wykonują Wam ginekolodzy prowadzący czy inni?
A pisałaś wiadomość do @Brrrownie ?Ja niestety nie jestem dodana, może uda się jakoś do Was dołączyć jeszcze.
Tak już jestChyba już powstał nasz wątek zamknięty [emoji848]
Widziałyście coś ? [emoji846]
Dzisiaj dostaniesz dostęp. Dzisiaj wyślę do aniaslu jeszcze pozostałe dziewczyny które nie mają dostępuJa niestety nie jestem dodana, może uda się jakoś do Was dołączyć jeszcze.
Mi będzie robił prowadzący, bo akurat chodzę do takiego który robi prenatalneCzy usg prenatalne wykonują Wam ginekolodzy prowadzący czy inni?
Cześć w jakim wieku masz córeczki ?
Ja nie robiłam tego badania Czy ono jest obowiązkowe ?
U mnie nie, bo prenatalne robię na NFZ a do lekarza chodzę prywatnie.
A pisałaś wiadomość do @Brrrownie ?
Jeśli nie napisz do niej
@Kasia8787 fajnych masz chłopaków
Mój jak to sam mówi "nie wyraża zgody na robienie mu zdjęć " Tylko na wakacjach udaje mi się go namówić a tak to nie ma mowy