Dzieki ulżyło mi, mam nadzieję, że moje bobo się zagrzałoSpokojnie, mi lekarz też puszczał.. ponoć to bezpieczne, jednak niektórzy lekarze twierdzą że w tak wczesnej ciąży lepiej nie puszczać bo cyt ,, po co podgrzewać dziecko,,.
reklama
sylwunia82
Fanka BB :)
Edyta bardzo mi przykro. Nie wierzę w to co czytam. Myślami jestem z tobą, bo wiem przez co teraz przechodzisz. Trzymaj się kochana. Jakbyś chciała pogadać to pisz.
Brrrownie
Bardzo mi przykroJa niestety muszę się z wami pożegnać[emoji26] mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
marta18691
Przykro mi bardzoJa niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
marta18691
Niewiem co to sie dzieje przykro mi ze musiałaś przejsc stres duzo dziewczyn ma plamienia albo krwawieniaEdyta 82 przykro mi bardzo
Dziewczyny przeżyłam dziś w nocy horror, dostalam krwawienia, myślę sobie, że już koniec, następne poronienie, na szczęście przeszło ale i tak pojechałam do szpitala, z dzidziusiem wszystko ok rosnie sobie, tylko martwi mnie jedna rzecz, spytalam lekarza jak serce, chodziło mi ilość uderzeń, a on puścił na moment głośno, teraz jestem w 10 tc i czytałam gdzieś, że nie powinno puszczać się głośno bicia, boję się, że coś się może stać przez to.... Ehh...
ulotnechwile
ojeju.. bardzo współczuje tej straty, tule Cię mocno. ja też stracilam kiedyś ciąże i przestalo bic serduszko, mialam tez zabieg i po 2 miesiącach cudem okazalo sie, że bylam w ciąży i z tej ciąży jest Kornelia [emoji4]Ja niestety muszę się z wami pożegnać[emoji26] mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
takze uszy do góry, bedzie dobrze i mysle, że nawet w tym roku uda sie Wam ponownie [emoji9]
no jestem po 4 poronieniach, dzis bylam pewna, ze to koniec....uspokoilam sie, ze dzieckiem ok, to ten lekarz wlaczyl na glos bicie serca, to znow sie nakrecilam, ze cos sie stanie, ale dziewczyny mnie juz uspokoily, ja chwili spokoju nie mam, moja glowa szalejeNiewiem co to sie dzieje przykro mi ze musiałaś przejsc stres duzo dziewczyn ma plamienia albo krwawienia
ulotnechwile
ja jestem gapiem i dzis dopiero napisalam wiadomosc do Ciebie [emoji56][emoji4]Już poszła lista osób z dostępem do grupy. Kiedy zostanie utworzona to wyślę jeszcze listę wszystkich gapiów
Jeśli ktoś jeszcze chce dołączyć to piszcie mi wiadomości prywatne
reklama
Z tymi plamieniami to udręka... przez nie będę na konsultacji u innego lekarza.Niewiem co to sie dzieje przykro mi ze musiałaś przejsc stres duzo dziewczyn ma plamienia albo krwawienia