Trzymaj się tak mi przykro. Mam nadzieję że niedługo znów będziesz mogła cieszyć się ciążą.Ja niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
reklama
a znalazl Ci przyczyne? u mnie nie ma zadnego krwiaka, nic sie nie odkleja, moja mi kazala odstawic acard bo biore 150 do tego mam jeszcze heparyne, moze u mnie przez to...Z tymi plamieniami to udręka... przez nie będę na konsultacji u innego lekarza.
Kochana bardzo mi przykro. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić co teraz czujesz... Trzymaj się.Ja niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
marta18691
Fanka BB :)
Współczuję, to jest trauma na cale życieno jestem po 4 poronieniach, dzis bylam pewna, ze to koniec....uspokoilam sie, ze dzieckiem ok, to ten lekarz wlaczyl na glos bicie serca, to znow sie nakrecilam, ze cos sie stanie, ale dziewczyny mnie juz uspokoily, ja chwili spokoju nie mam, moja glowa szaleje
Napisałam na priva znalazl Ci przyczyne? u mnie nie ma zadnego krwiaka, nic sie nie odkleja, moja mi kazala odstawic acard bo biore 150 do tego mam jeszcze heparyne, moze u mnie przez to...
O to ja mam z Kwietnia 2018;Cześć dziewczyny, można dołączyć? Jestem w 10+6, spodziewam się drugiego dziecka. Termin porodu mam na 18.02.2021. Prenatalne umówione na 10.08 (już nie mogę się doczekać). W domu siedzi syn z marca 2018
Motylkowo
Fanka BB :)
Masz racje wynik IgG wskazuje ze już byłaś chora. Obecne IgM masz ujemne.Dziewczyny, jestem w 9 tc. Robilam wszystkie badania, mialam kontakt przed ciaza z dzieckiem z cytomegalią. Odebrałam wyniki teściowa straszy mnie że jest źle że mam jak najszybciej iść do lekarza, jej internista powiedzial ze wyniki sa zle, mowil o wszystkich wadach dziecka jakie moga byc.
Wizytę u ginekolog mam pod koniec sierpnia dopiero ale wszędzie czytam że jeśli IgG jest wysokie to znaczy że mam przeciwciala i mam być spokojna, co o tym sądzicie? Załączam zdjęcie wyników
Nataliabiad
Początkująca w BB
Witam czytam was od samego początku ale też byłam gapiem. chętnie dołączę do zamkniętej grupy mam 27 lat i dwie córeczki
Nie odzywałam się wcześniej ze względu na wcześniejsze zatrzymanie serduszka u aniołka w 9tc. Teraz jestem w 11tc termin mam na 19.02 prenatalne mam 10.08
Można do was dołączyć ?
Nie odzywałam się wcześniej ze względu na wcześniejsze zatrzymanie serduszka u aniołka w 9tc. Teraz jestem w 11tc termin mam na 19.02 prenatalne mam 10.08
Można do was dołączyć ?
reklama
Ja mam synka z lipca 2018O to ja mam z Kwietnia 2018;