reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O ja jutro mam 12+2, wiesz co mi od początku intuicja podpowiada dziewczynkę, ale babcia czarownica rodziny mówi, że chłopak! Więc zobaczymy, która dostanie tytuł wiedźmy roku [emoji23] Ważne, żeby było zdrowe
Dziękuję! [emoji3526][emoji3526]
12+4, ja od początku chciałam chłopca ale później coś mi instynkt podpowiadał, że będzie jednak dziewczynka :D ale jak widać zawiódł. A Ty bardziej za chłopcem czy dziewczynka? [emoji4]
Zresztą najważniejsze aby zdrowe!

reklama
Heej :)
Ja już po 3D i na szczęście wszystko dobrze. Lekarz powiedział, że chłopiec. :O nie sądziłam, że tak szybko można zobaczyc.
Ktoś wcześniej pytał o magnez, mi gin kazał grać 3x1 Magne B6.
Gratuluję synia :) ponoć jak chłopiec to lek szybciej widzi, przypomnij mi w którym tygodniu jesteś?

@Honest11 gratuluję synka👶🥰

Ja dzisiaj czekałam na cotygodniowe wyniki badań krwi od immunologa i pomimo, że stan zapalny w organizmie jest to tolerancja ciąży się ciut zwiększyła 😍 troszkę mi lżej i mogę spokojnie pójść spać.

Dzisiaj śniły mi się badania prenatalne i doktor powiedział, że jedno dziecko to na pewno chłopak ☺️ przy drugim się obudziłam i nie wiem😂

Dobrej nocy dla wszystkich🌛

Heej :)
Ja już po 3D i na szczęście wszystko dobrze. Lekarz powiedział, że chłopiec. :O nie sądziłam, że tak szybko można zobaczyc.
Ktoś wcześniej pytał o magnez, mi gin kazał grać 3x1 Magne B6.
Gratuluję synka :)

Mąż chciałby dziewczynkę :) Ja coś czuję, że będzie chłopiec :) chociaż tak naprawdę nie robi nam to wielkiej różnicy, ot zwykła ciekawość :) Chociaż dziewczynka też by mnie bardzo uszczęśliwiła :) najważniejsze, żeby ciąża przebiegła spokojnie i dzieciątko było zdrowe :)

reklama
Oby zdrowe 😊 w pierwszej ciąży tak nie miałam, a teraz jestem trochę ciekawa jakiej płci jest mój lokator 😊 zaraz lecimy na USG, wyniki już czekają na miejscu. Zobaczymy co doktorek ma nam do powiedzenia 😉

Do góry