reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

hej dziewczyny, ja dzis mialam wizyte, z om wychodzi 9t5d z usg 9t3d, dzidzius ruszal fajnie raczkami:) prenatalne mam 14 sierpnia, nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu... ;)u mnie dalej brak jakichkolwiek ciazowych objawow
Edyta fajny brzuszek :) ja jestem 3,5 na minusie a nie wymiotuje ani nic, chociaz czasem wydaje mi sie, ze mam wiekszy brzuch ale nie umiem poznac czy to po jedzeniu czy ciazowy ;)

reklama
hej dziewczyny, ja dzis mialam wizyte, z om wychodzi 9t5d z usg 9t3d, dzidzius ruszal fajnie raczkami:) prenatalne mam 14 sierpnia, nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu... ;)u mnie dalej brak jakichkolwiek ciazowych objawow
Edyta fajny brzuszek :) ja jestem 3,5 na minusie a nie wymiotuje ani nic, chociaz czasem wydaje mi sie, ze mam wiekszy brzuch ale nie umiem poznac czy to po jedzeniu czy ciazowy ;)
No to fajnie

To lecę też wziąć. Zastanawiałam się czy w pierwszym trymestrze się bierze bo w suplementach dla kobiet w ciąży nie mam 🙂Oszaleje zaraz od drżenia i skurczy 🤨 Ginekolog na urlopie.

@EdytaC82 mój płaski jak deska 😉

Mi w pierwszej ciąży ginekolog przepisał aspargin i teraz biorę od początku zapobiegawczo, to jest lek a nie suplement i jest stosunkowo tani. Brałam go też gdy odczuwałam niedobory po np. po bieganiu i pomagało 😁
Mój brzusio rano płaski ale wieczorem jak wywali to wygląda podobnie (TC 12)😜
I zaczyna mnie ciągnąć w miejsce gdzie wcześniej mialam cięcie, póki co to znośnie ale nie wiem czy tak powinno być 🤔

Sylwia przykro mi ale może to lepiej teraz niż później ...

Ja biorę Magne B6 Forte, bez tego drga mi powieka 😂

Mój brzuch też jest jakiś taki spory, to moja pierwsza ciąża (11+4), wydaje mi się, że nic nadal nie powinno być widać, co mnie dzisiaj akurat mocno dobiło, bo każde moje ubranie było mocno "wyśrubowane" i w tym momencie we wszystkim czuję się jak szynka w siatce.

Ależ ja Wam zazdroszczę tych wizyt i oglądania dzieciaczków! 😍 Mój ginekolog jest na urlopie i widzimy się dopiero 7. sierpnia, a 31. lipca mam prenatalne. Już się doczekać nie mogę!

Heej :)
Ja już po 3D i na szczęście wszystko dobrze. Lekarz powiedział, że chłopiec. :O nie sądziłam, że tak szybko można zobaczyc.
Ktoś wcześniej pytał o magnez, mi gin kazał grać 3x1 Magne B6.

Załączniki

• IMG_20200727_212435.jpg
    IMG_20200727_212435.jpg
    83,6 KB · Wyświetleń: 111
Gratulacje! Piękne foto! A Ty, w którym tygodniu jesteś? Ja jutro mam prenatalne i po cichu liczę, że się dowiem co tam siedzi sobie!
Heej :)
Ja już po 3D i na szczęście wszystko dobrze. Lekarz powiedział, że chłopiec. :O nie sądziłam, że tak szybko można zobaczyc.
Ktoś wcześniej pytał o magnez, mi gin kazał grać 3x1 Magne B6.

Gratulacje! Piękne foto! A Ty, w którym tygodniu jesteś? Ja jutro mam prenatalne i po cichu liczę, że się dowiem co tam siedzi sobie!

Dziękuję! ☺️☺️
12+4, ja od początku chciałam chłopca ale później coś mi instynkt podpowiadał, że będzie jednak dziewczynka :D ale jak widać zawiódł. A Ty bardziej za chłopcem czy dziewczynka? 😊
Zresztą najważniejsze aby zdrowe!

reklama
Do góry