reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Obserwuję symptomy, najczęściej zaczyna się migotanie obrazu w zewnętrznym konciku oka, wtedy appap i czekam na rozwój.. Niestety bywa różnie, wtedy tylko ciemny pokój, okład na czoło i cierpliwie czekać [emoji19]
Oj, doskonale znam ten ból. Też miewam migreny. Na razie w tej ciąży tfu tfu obyło się bez...
Przepraszam że nie pisałam wcześniej ale musiałam się wyłączyć. Szykuje się właśnie do szpitala bo mam skierowanie na zabieg. Dzisiaj badania a jutro zabieg
Przykro mi :(

Ja dzisiaj robiłam badania. Na szczęście udało mi się przeżyć i nie zemdleć nigdzie [emoji14] Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie jak należy :)

@Brrrownie ja też dziś rano na badaniach byłam. Tyle tej krwi mi pobrali że szok 😲
W aucie już musiałam bułkę zjeść bo bym do domu nie dojechała 🙂
Oby wszystko było dobrze 👍

@Brrrownie ja też dziś rano na badaniach byłam. Tyle tej krwi mi pobrali że szok 😲
W aucie już musiałam bułkę zjeść bo bym do domu nie dojechała 🙂
Oby wszystko było dobrze 👍
Ja też po badaniach krwi musiałam szybko zjeść bułe, bo masakra była ze mną 😔
A wyniki mam takie w miarę jutro się okaże..

To trzymam kciuki za Wasze badania dziewczyny 😊

Sporo, sporo. Za jakiś czas znów będzie powtórka dużego pakietu badań 🙂
Suplementujecie magnez? Od wczoraj mnie męczą objawy braku magnezu 😡

Dziewczyny na pewno będzie dobrze 👍
Ja też po badaniach krwi musiałam szybko zjeść bułe, bo masakra była ze mną 😔
A wyniki mam takie w miarę jutro się okaże..

To trzymam kciuki za Wasze badania dziewczyny 😊
Dzięki 🙂 musi być dobrze 🙂

Sporo, sporo. Za jakiś czas znów będzie powtórka dużego pakietu badań 🙂
Suplementujecie magnez? Od wczoraj mnie męczą objawy braku magnezu 😡
Biorę Magne B6 forte.

reklama
Sporo, sporo. Za jakiś czas znów będzie powtórka dużego pakietu badań [emoji846]
Suplementujecie magnez? Od wczoraj mnie męczą objawy braku magnezu [emoji35]
Biorę. Mój gin mówił, że suplementacja nie zaszkodzi. Ogólnie dużo ludzi miewa niedobory magnezu a w ciąży tym bardziej :)

Do góry