reklama
Brrrownie
Fanka BB :)
Oj, doskonale znam ten ból. Też miewam migreny. Na razie w tej ciąży tfu tfu obyło się bez...Obserwuję symptomy, najczęściej zaczyna się migotanie obrazu w zewnętrznym konciku oka, wtedy appap i czekam na rozwój.. Niestety bywa różnie, wtedy tylko ciemny pokój, okład na czoło i cierpliwie czekać [emoji19]
Przykro miPrzepraszam że nie pisałam wcześniej ale musiałam się wyłączyć. Szykuje się właśnie do szpitala bo mam skierowanie na zabieg. Dzisiaj badania a jutro zabieg
Ja dzisiaj robiłam badania. Na szczęście udało mi się przeżyć i nie zemdleć nigdzie [emoji14] Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie jak należy
Gondzi_a
@Brrrownie ja też dziś rano na badaniach byłam. Tyle tej krwi mi pobrali że szok
W aucie już musiałam bułkę zjeść bo bym do domu nie dojechała
Oby wszystko było dobrze
Oby wszystko było dobrze
Dziewczyny na pewno będzie dobrze@Brrrownie ja też dziś rano na badaniach byłam. Tyle tej krwi mi pobrali że szok
Oby wszystko było dobrze
Paola_89
Ja też po badaniach krwi musiałam szybko zjeść bułe, bo masakra była ze mną@Brrrownie ja też dziś rano na badaniach byłam. Tyle tej krwi mi pobrali że szok
Oby wszystko było dobrze
A wyniki mam takie w miarę jutro się okaże..
To trzymam kciuki za Wasze badania dziewczyny
marta18691
Przykro miPrzepraszam że nie pisałam wcześniej ale musiałam się wyłączyć. Szykuje się właśnie do szpitala bo mam skierowanie na zabieg. Dzisiaj badania a jutro zabieg
Gondzi_a
Dziewczyny na pewno będzie dobrze
Dzięki musi być dobrzeJa też po badaniach krwi musiałam szybko zjeść bułe, bo masakra była ze mną
A wyniki mam takie w miarę jutro się okaże..
To trzymam kciuki za Wasze badania dziewczyny
Biorę Magne B6 forte.Sporo, sporo. Za jakiś czas znów będzie powtórka dużego pakietu badań
Suplementujecie magnez? Od wczoraj mnie męczą objawy braku magnezu
reklama
Brrrownie
Biorę. Mój gin mówił, że suplementacja nie zaszkodzi. Ogólnie dużo ludzi miewa niedobory magnezu a w ciąży tym bardziejSporo, sporo. Za jakiś czas znów będzie powtórka dużego pakietu badań [emoji846]
Suplementujecie magnez? Od wczoraj mnie męczą objawy braku magnezu [emoji35]