reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Cześć 🙂
U mnie dziś od rana pracowicie , zakupy już zrobione , kompocik z wiśni już się gotuje 😁 a na obiad schab gotowany w sosie śmietanowo pieczarkowym .

@marta18691 współczuję , mam nadzieję że ten czas was szybko zleci. Mój to często na drugą zmianę chodzi do pracy i wraca około 22 strasznie tego nie lubię bo wtedy widzieliśmy się rano przy śniadaniu i chwilę wieczorem.

reklama
Kciukasy zaciśnięte za dzisiajesze wizyty [emoji110]
My dzisiaj leniwie będziemy spędzać dzień. Nie mam pomysłu na obiad, co tam dziewczynki dzisiaj planujecie jeść? Szukam inspiracji [emoji6]
@marta18691 dacie radę, choć pewnie łatwo nie będzie. Przytulam Cię mocno [emoji8]
U nas brokułowa.
Standardowo po zjedzeniu mąż spyta "co na obiad?" ale drugiego nie robię ;)
Zobaczy bo jak sie mu spodoba to na dłużej raczej
I jak wtedy będzie wyglądać Wasze życie? Będzie zjeżdżał na weekendy?

Hejka, u mnie po staremu 😀 w sumie to młodości już mi przeszły, czasem mam dzień ze nic nie jem, a czasem jak mam napad głodu to ciagle bym coś jadła 😀 Jak będziecie zakładać grupę prywatna to mnie uwzględnijcie 😂 co prawda nie udzielam się często, bo chodzę do pracy jeszcze i mój 8 miesieczny maluch tez daje czadu 😀 byłam dopiero raz u lekarza w 7 tyg i jeszcze nie udało mi się zapisać na kolejna wizytę 🤦🏼‍♀️ w drugiej ciąży jakoś mi wszystko szybciej leci i ciagle nie mam na nic czasu 😀😂

Cześć 🙂
U mnie dziś od rana pracowicie , zakupy już zrobione , kompocik z wiśni już się gotuje 😁 a na obiad schab gotowany w sosie śmietanowo pieczarkowym .

@marta18691 współczuję , mam nadzieję że ten czas was szybko zleci. Mój to często na drugą zmianę chodzi do pracy i wraca około 22 strasznie tego nie lubię bo wtedy widzieliśmy się rano przy śniadaniu i chwilę wieczorem.
Jakos musze wytrwac wszytsko dla dzieci bedzie robil zeby jeszcze pokoj dla maluszka zrobic zbieranie tej całej wyprawki mnie przeraza

Hej o mnie tez pamiętajcie w grupie prywatnej 😝 4 lata temu tak się żzylysmy z dziewczynami z tego forum, ze z jedna się spotkałam nawet będąc na wakacjach w trójmieście ;)

Mi nudności tez powoli mijają ale zmęczenie sięga apogeum. Prenatalne mam dopiero 17 sierpnia... już nie mogę się doczekać. Przez ta macice dwurożna (pomimo charakteru wiecznej optymistki) trochę się niepokoje czy wszystko będzie ok? ;/

Mniam, mniam :) pomysłów dałyście na pół tygodnia. Dzisiaj wymyślilam placki po węgiersku, ale schabik zrobię w niedzielę 😍 właśnie kupiłam taki piękny kawałek.
Mój mąż na szczęście jest gatunek wszystko jedzący

reklama
Hejka, u mnie po staremu 😀 w sumie to młodości już mi przeszły, czasem mam dzień ze nic nie jem, a czasem jak mam napad głodu to ciagle bym coś jadła 😀 Jak będziecie zakładać grupę prywatna to mnie uwzględnijcie 😂 co prawda nie udzielam się często, bo chodzę do pracy jeszcze i mój 8 miesieczny maluch tez daje czadu 😀 byłam dopiero raz u lekarza w 7 tyg i jeszcze nie udało mi się zapisać na kolejna wizytę 🤦🏼‍♀️ w drugiej ciąży jakoś mi wszystko szybciej leci i ciagle nie mam na nic czasu 😀😂

A u was lekarz albo sekretarka lekarza nie zapisuje automatycznie na następna wizytę? U nas to norma. Byłam w środę i teraz następna wizyta na 2 września.

Do góry