reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny jestem w 9 tygodniu ciąży czy któraś z Was ma/miala plamnienia w tym czasie? Bo mnie dziś niepokoją :-( jestem też w okolicy okresu który miałam 17 maja.
W terminie okresu plamienia zdarzają się bardzo często. Konsultowałaś się z lekarzem w tej sprawie? Zawsze lepiej spytać :)
Ja nie kupuje. Z córką spałam w jednym łóżku. Teraz planuje z dostawka. Nie będę się stresować. Koleżanki które to miały to potem mówiły że raz włączały raz nie i generalnie mało uzywaly A wydatek spory. Ja wiem że z noworodkiem czasem 10 razy w nocy się je bierze i odkłada i na pewno nie będę miała czasu na włączenie i wyłączanie sprzętu.
Chyba pomyliłaś detektor tętna z monitorem oddechu :) detektor służy do wyszukiwania czynności serca w brzuchu :)

reklama
Witam , jestem w 16 tygodniu i mam od dzis ze jak dotykam brzuch jest on twardy nie czuje jak twardnieje tylko gdy dotykam to czuje to kto tak mial?

Witam Was serdecznie. Chciałabym się przedstawić- Iwona 34 lata z Warszawy... Mam 3 na stanie -13 latkę,11 latkę i 2 latkę. Problem z określeniem tp, generalnie rozjazd między Usg a OM miesiąc czasu, ciąża jak stwierdził lekarz wysokiego ryzyka... Miło mi Was poznać. Spróbuję nadrobić wątek...

Witam Was serdecznie. Chciałabym się przedstawić- Iwona 34 lata z Warszawy... Mam 3 na stanie -13 latkę,11 latkę i 2 latkę. Problem z określeniem tp, generalnie rozjazd między Usg a OM miesiąc czasu, ciąża jak stwierdził lekarz wysokiego ryzyka... Miło mi Was poznać. Spróbuję nadrobić wątek...
U mnie też jest duża różnica. A który masz tydz wg usg i OM?

reklama
Wg Om 12+5 ,wg usg 8 tc i tego chyba będą się trzymać. Jutro kolejne USG i będzie wiadomo... OM 22.03,cykle długie nieregularne, zaszłam na tabletkach anty...
Witamy :) faktycznie spora różnica ale skoro cykle nieregularne i długie to zapewne USG nie kłamie. :) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) a ciąża wysokiego ryzyka ze względu na to różnice czy co?

Do góry