reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja nie denerwuje się:) podchodzę do tego spokojnie.. jeżeli nie wyszloby to szkoda ale trudno no zdaza się.. mam 2 szogunow więc na nich skupię się:) jakby to była walka o 1 dziecko to wtedy inaczej

@Iza02083
U mnie ciąża okazała się młodsza :) A myśli negatywnych miałam z milion. :)
1 usg gdzie lekarz poinformował o możliwości pustego jaja..
IMG_20200714_163340.jpg

2 tygodnie później :)
IMG_20200714_163424.jpg

Ja mialam taka trudna sytuacja z przyjaciółką. Ona z mężem od 8 lat starała się o dziecko. My z mez po ślubie 4 miesiące już byliśmy w ciąży. Przez całą ciążę nasze relacje uległy pogorszeniu tzn nie spotykaliśmy się czesto nie dzwonilysmy do siebie. Myślałam że musi to przerobić ale niestety. Po 5 latach okazało się ze im się udało. Przyznała sie do tego ze czuła zazdrość i nie mogła patrzeć na wszystkie ciężarne. Teraz sytuacja wróciła do normy. Jest jak dawniej i cieszę się kiedy dzwoni i pyta o poradę...
To fajnie ze macie kontakt ja kontakt stracilam z przyjaciolka jak sie przeprowdzilam do Lublina ale po roku odezwalam sie bo wtedy w xiazy bylam 8miesiacu jak sie przeprowadzalam:) po 2latach wrocilam na Śląsk kupilismy dom i mam do mojej przyjaciolki 1.3km😘 15lat sie znamy ;)

Witam dziewczyny, chciałabym się dołączyć 😁 również mam termin na luty 2021 z ostatniej oceny termin wychodzi na 7.02.
Kilka słów o sobie : w tym roku kończę 30 l, to moja druga ciąża - mam teraz 6 letniego synka Macieja 👨‍👩‍👦 teraz staraliśmy się 3 miesiące i mimo zapewnień lekarza że mam niewydolne jajniki - okazało się że dały radę 💪 następna wizyta 15.07 póki co ciąża przebiega bez większych ekscesów ale chyba z racji wieku mam mniej energii niż w pierwszej. Liczę że wszystkie szczęśliwie zakończymy ten czas 🙂
Super :)

reklama
Do góry