TheCarolin
Fanka BB :)
Dziewczyny a jakie przyjmujecie suplementy witaminowe?
Ja właśnie zaopatrzyłam się w DHA z alg.
Ja właśnie zaopatrzyłam się w DHA z alg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet 3A pierwsza czy już druga wizyta?
Nawet 3
Mój Gin jest taki, że czasami zdarza się mu pisać do mnie wieczorem (pewnie wysyła do wszystkich pacjentek hurtem ) z zapytaniem czy pamiętam o kwasie foliowymU mnie to się zawsze kończy tak , że kupię paczkę witamin na początku i kończę ją na koniec ciąży
Dziewczyny, u mnie pierwsza wizyta była 19 czerwca, było już widać ładny pęcherzyk i bijące serduszko. Mam bardzo fajnego lekarza który wszystko mi pokazał i wytłumaczył. Bo chociaż to moja druga ciąża to minęło już 11 lat i ekscytuje się jak za pierwszym razem
To znaczy że rosnieostatnio było niecałe 350
Dobrze będzie myśl pozytywnie, nie dołuj się, bo i tak nic tym nie zmienisz a denerwować się nie wolnoostatnio było niecałe 350