reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
nie tak to powinno wyglądać na tym etapie chyba
Iza nie martw się na zapas. Przejrzyj mój wątek co pisałam wcześniej. Ja też byłam wcześniej przekonana, że 6t6d powinno być coś widać, a miałam puste jajo i do tego już mnie na lyzeczkowanie chciała brać. A wczoraj wg ostatniej miesiączki wychodziło 7t3d, a na usg 6 tyd i dopiero coś się pojawiło. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. Zrób betę zobacz czy przyrasta. 😘😘😘😘😘

Iza nie martw się na zapas. Przejrzyj mój wątek co pisałam wcześniej. Ja też byłam wcześniej przekonana, że 6t6d powinno być coś widać, a miałam puste jajo i do tego już mnie na lyzeczkowanie chciała brać. A wczoraj wg ostatniej miesiączki wychodziło 7t3d, a na usg 6 tyd i dopiero coś się pojawiło. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. Zrób betę zobacz czy przyrasta. 😘😘😘😘😘
czekam na wynik :)

Dziewczyny, u mnie pierwsza wizyta była 19 czerwca, było już widać ładny pęcherzyk i bijące serduszko. Mam bardzo fajnego lekarza który wszystko mi pokazał i wytłumaczył. Bo chociaż to moja druga ciąża to minęło już 11 lat i ekscytuje się jak za pierwszym razem 8-)

reklama
Do góry