Ilo
Zaangażowana w BB
No to trzymamy kciuki teraz za Ciebie, żeby wszystko się udałożeby przyjść za tydzień, dziś zrobiłam 2 raz bete zobaczę co tam wyjdzie..moze do godziny będzie wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymamy kciuki teraz za Ciebie, żeby wszystko się udałożeby przyjść za tydzień, dziś zrobiłam 2 raz bete zobaczę co tam wyjdzie..moze do godziny będzie wynik
Iza nie martw się na zapas. Przejrzyj mój wątek co pisałam wcześniej. Ja też byłam wcześniej przekonana, że 6t6d powinno być coś widać, a miałam puste jajo i do tego już mnie na lyzeczkowanie chciała brać. A wczoraj wg ostatniej miesiączki wychodziło 7t3d, a na usg 6 tyd i dopiero coś się pojawiło. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. Zrób betę zobacz czy przyrasta.nie tak to powinno wyglądać na tym etapie chyba
zaczęłam dziś 8A który tydzień u Ciebie dziś?
czekam na wynikIza nie martw się na zapas. Przejrzyj mój wątek co pisałam wcześniej. Ja też byłam wcześniej przekonana, że 6t6d powinno być coś widać, a miałam puste jajo i do tego już mnie na lyzeczkowanie chciała brać. A wczoraj wg ostatniej miesiączki wychodziło 7t3d, a na usg 6 tyd i dopiero coś się pojawiło. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. Zrób betę zobacz czy przyrasta.
Ja też mam wizytę 20Teraz wizytę mam 20 lipca czyli już niedługo , a badania prenatalne 24 lipca.
Ja też mam wizytę 20