Daj znać jak będziesz już powszystko będzie okStresik mnie już dopadł przed wizytą. Kto jeszcze dzisiaj wizytuje?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Bedzie dobrze ja dopiero za tydzien 2wizytaStresik mnie już dopadł przed wizytą. Kto jeszcze dzisiaj wizytuje?
ulotnechwile
Ja we wtorek idę do laboratorium porobić wszystkie 12 badań, które zlecił ginekolog i 22 lipca wizyta na 9:15 także super, że tak wcześnie rano to już będzie 10+2 także szybciutko zleci
A ja mam smaka na kiwi, truskawki, jogurt naturalny, mleko, serek vitello z biedronki, kanapeczki z nim z ciemnym chlebkiem i pomidory szczypiorek pieprz, jajko na miękko, migdały, a dziś jem ogorkowa zupkę na obiad, mała tez zajada.
Jesssmy dziś po spacerku już godzinnym, od rana aktywnie także czuje się swietnie
A ja mam smaka na kiwi, truskawki, jogurt naturalny, mleko, serek vitello z biedronki, kanapeczki z nim z ciemnym chlebkiem i pomidory szczypiorek pieprz, jajko na miękko, migdały, a dziś jem ogorkowa zupkę na obiad, mała tez zajada.
Jesssmy dziś po spacerku już godzinnym, od rana aktywnie także czuje się swietnie
Karolina9933
Ja za 2 tygodnie mam wizytę i usg genetyczne. Na sama myśl mi się robi słabo :/
Ja słyszałam że nie można jajka na miękko i fety, serów pleśniowych.Ja we wtorek idę do laboratorium porobić wszystkie 12 badań, które zlecił ginekolog i 22 lipca wizyta na 9:15 także super, że tak wcześnie rano to już będzie 10+2 także szybciutko zleci
Paola_89
Myślę, że jak nie przeszkadza Ci smród to można robić To ja wręcz przeciwnie. Przez te mdłości to same bym jadła lekkie rzeczy.
A no i ja od zawsze team "na słodko" i absolutnie wszystko mogłabym jeść na słodko. Dania mięsne z ananasem, jabłkami, żurawiną...
Nawet kanapkę z serem żótym jem z dżemem
Jak miałam mdłości to prawie nic nie mogłam jeść. :/
Przed ciążą słodycze wręcz pochłaniałam a teraz nic
Mdłości minęły ale i tak nie rzucam się na fast foody nie jadłam przed i teraz tym bardziej nie heh
O rany ja bym nie przełknęła takiego zestawienia
A kiedy masz wizytę. Może zadzwoń do lekarza i powiedz że Cię mocno boli.Trochę się dziewczyny stresuję, bo podbrzusze boli mnie coraz bardziej. Nawet nospa nie pomogła...
Brrrownie
Można te sery jeśli są z mleka pasteryzowanegoJa słyszałam że nie można jajka na miękko i fety, serów pleśniowych.
Jajka na miękko tylko jeśli są ze sprawdzonego źródła i skorupkę dokładnie umyjesz. Akurat tego staram się jednak unikać
reklama
Jak nie przyjedzie idź do lekarza. Bóle się zdarzają na tym etapie ale owinny przechodzić.Trochę się dziewczyny stresuję, bo podbrzusze boli mnie coraz bardziej. Nawet nospa nie pomogła...