ulotnechwile
Fanka BB :)
Ja nad polskim morsem polecam Pustkowo, Jastarnia, Jurata, Krynica Morska, Niechorze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lekarz jakoś to uzasadnił czemu tak jest? A skąd jesteś jeśli mozna wiedzieć? Przepraszam za tyle pytań ale jest to dla mnie zaskoczeniemNie. Nie spełniam żadnych tych kryteriów z internetu o których czytalam i tez bylam zaskoczona. Ale rozmawialam z moją koleżanką ktora też choruje na niedoczynność tarczycy i również miała badania w ramach nfz z tego powodu.
Hej witajHej no to i ja dołączam staraliśmy się dwa lata jestem po poronieniu i obecnie w 8 tyg termin na 12lutego strasznie się cieszę że się udało
A który tydzień?Chwilę mnie nie było, a tyle już napisałyscie. Ja wczoraj robiłam kolejna betę wyszło 6673, a 17.06 było 295. W poniedziałek mam wizytę. Muszę sprawdzić czy ciąża rozwija się w macicy. Powiedzcie mi czy coś będzie widać przy takiej wartości bety?
Sorki za te posty, poprawię się .A który tydzień?
Ja jestem ze Śląska
Proszę nie piszcie posta pod postem bo robi to trochę "śmietnik "
Edytować też się da więc nie dodawajcie poprawek w kolejnym poście.