reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mam zaplanowane jeszcze wizyty na 04.02 i 11.02 (a termin porodu na 12.02). Najbardziej to bym chciała by na wizycie 11.02 okazało się, że poród się zacznie lada moment i by tak faktycznie było :D To sobie pomarzyłam ;)
Wizyty masz co tydzien ? U mnie doktor wyznaczyła co dwa tygodnie bo twierdzi ze nie widzi potrzeby wcześniej;p wiec wizytę tez mam dzień przed planowanym terminem ;p i jak to doktor powiedziała " chyba ze sie wydarzy cos wcześniej to zobaczymy się na oddziale " haha ale zakładam że do tego 9 spokojnie dochodzę.

reklama
Ja w 37 tygodniu ciazy bylaam juz na wyczerpaniu i modliłam się żeby dotrwać do 38 tygodnia i urodzic. A tu o dziwo w środę zaczynam 40 tydzien i dalej się turlam;p

Wizyty masz co tydzien ? U mnie doktor wyznaczyła co dwa tygodnie bo twierdzi ze nie widzi potrzeby wcześniej;p wiec wizytę tez mam dzień przed planowanym terminem ;p i jak to doktor powiedziała " chyba ze sie wydarzy cos wcześniej to zobaczymy się na oddziale " haha ale zakładam że do tego 9 spokojnie dochodzę.
Ja teraz tez co tydzień mam wizyte. I 15go mam ostatnia wizyte i wypisuje mi skierowanie do szpitala 😂

A ja w sobotę wyszłam ze szpitala do domu . Dzidzia nadal w brzuszku, skurcze już niby trochę słabsze ale cały czas jakieś odczuwam. Ciekawe ile to jeszcze u mnie potrwa 🤔 jak pójdę w czwartek na kolejne ktg to się lekarka chyba mocno zdziwi że jeszcze nie urodziłam 😅 ale w ciągu tych dwóch dni w szpitalu bardzo zszedł mi brzuszek w dół 😊 piersi ogólnie mi nie urosły od początku ciąży (mam rozmiar b) ale siara co jakiś czas mi wypływa więc normalnie już noszę wkładki laktacyjne 😄

W sumie to tylko raz mam tak zaplanowane tydzień po tygodniu, ostatnio miałam też co dwa

A ja w sobotę wyszłam ze szpitala do domu . Dzidzia nadal w brzuszku, skurcze już niby trochę słabsze ale cały czas jakieś odczuwam. Ciekawe ile to jeszcze u mnie potrwa 🤔 jak pójdę w czwartek na kolejne ktg to się lekarka chyba mocno zdziwi że jeszcze nie urodziłam 😅 ale w ciągu tych dwóch dni w szpitalu bardzo zszedł mi brzuszek w dół 😊 piersi ogólnie mi nie urosły od początku ciąży (mam rozmiar b) ale siara co jakiś czas mi wypływa więc normalnie już noszę wkładki laktacyjne 😄
Właśnie chciałam pytać, co u Ciebie, bo tak zamilkłaś... Myślałam, że jednak już urodziłaś a tu nadal nic :(

reklama
No to ciekawie nic nie dzieje się
A ja w sobotę wyszłam ze szpitala do domu . Dzidzia nadal w brzuszku, skurcze już niby trochę słabsze ale cały czas jakieś odczuwam. Ciekawe ile to jeszcze u mnie potrwa [emoji848] jak pójdę w czwartek na kolejne ktg to się lekarka chyba mocno zdziwi że jeszcze nie urodziłam [emoji28] ale w ciągu tych dwóch dni w szpitalu bardzo zszedł mi brzuszek w dół [emoji4] piersi ogólnie mi nie urosły od początku ciąży (mam rozmiar b) ale siara co jakiś czas mi wypływa więc normalnie już noszę wkładki laktacyjne [emoji1]

Do góry