reklama
Ewq9
Fanka BB :)
O kurde, dzisiaj masz 31+6 chyba tak ? To młodsza od mojego a taka sama waga [emoji1][emoji1] będą duże zdrowe dzieciaki [emoji1][emoji1]
Hej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna! waży prawie 2200 także kawał kobietki juz
Dzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźny zaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sieO kurde, dzisiaj masz 31+6 chyba tak ? To młodsza od mojego a taka sama waga [emoji1][emoji1] będą duże zdrowe dzieciaki [emoji1][emoji1]
Super gratulacje dlugo sie księżniczka ukrywała waga tez pięknaDzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźny zaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
Sylwia99
Widzisz Kochana mówiłam, że wizyta poprawi humor a tu taki prezent, gratulacjeDzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźny zaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
No w końcu się pokazała! Najważniejsze, że wszystko ok A który to tydzień? Ja będę miała wizytę w 31+3 i po cichu liczę, że jeszcze będzie mniej niż 2kgHej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna! waży prawie 2200 także kawał kobietki juz
Gratulacje !Dzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźny zaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
marta18691
To sporoHej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna! waży prawie 2200 także kawał kobietki juz
kwiatek250
Ja w 31+5 i mam nadzieję, że będzie mniej niż 2,5kgNo w końcu się pokazała! Najważniejsze, że wszystko ok A który to tydzień? Ja będę miała wizytę w 31+3 i po cichu liczę, że jeszcze będzie mniej niż 2kg
reklama
Paola_89
Ja też dziś mam 32tcDzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźny zaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
Jak byłam na wizycie w 30t6d to Mała ważyła 1950 g i też się zszokowałam tą wagą
Ale lekarz powiedział, że to normalna waga i według wagi wychodził wtedy 32tc, czyli jakby tydzień starsza. Ważne że dziecko przybiera na wadze ☺