Aaa okChodzi o to, ze powinien lekarz sprawdzac szyjke macicy czy sie skraca czy zamknieta itp. A usg normalne przez powloki brzuszne
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa okChodzi o to, ze powinien lekarz sprawdzac szyjke macicy czy sie skraca czy zamknieta itp. A usg normalne przez powloki brzuszne
No powinno sie sprawdzać szczególnie na tym etapie ciazy. Nie powiem nie lubię tego badania ale jak mus to musAaa okNo to u mnie juz rutynowo sprawdza. Najlepiej poruszyc temat z lekarzem zamiast sie zastanawiac
![]()
Ojjj ja tak samoNo powinno sie sprawdzać szczególnie na tym etapie ciazy. Nie powiem nie lubię tego badania ale jak mus to mus![]()
Chodzi o to, ze powinien lekarz sprawdzac szyjke macicy czy sie skraca czy zamknieta itp. A usg normalne przez powloki brzuszne
Dokładnie.Chodzi o to, ze powinien lekarz sprawdzac szyjke macicy czy sie skraca czy zamknieta itp. A usg normalne przez powloki brzuszne
A mnie tylko na 1 wizycie badal dopochwowo i robił cytologia. Teraz tylko przez brzusio bada.. na następnej wizycie chyba sama mu powiem że wypada by zbadał mi szyjkeJa na każdej wizycie mam pierwsze badanie na fotelu szyjki i ogólnie czy nie rozwija mi się jakaś infekcja, a potem normalne usg przez powłoki brzuszne![]()
A mnie tylko na 1 wizycie badal dopochwowo i robił cytologia. Teraz tylko przez brzusio bada.. na następnej wizycie chyba sama mu powiem że wypada by zbadał mi szyjke
Za caly zestaw 4w1 z baza pod fotelik Cloud Z zaplacilam 5,5 tysIle zapłaciłas za wózek
No powinno sie sprawdzać szczególnie na tym etapie ciazy. Nie powiem nie lubię tego badania ale jak mus to mus![]()
U mnie to jest taka chwila, że nawet się nad tym nie zastanawiam, wyczekuję tylko aż powie, że szyjka się nie skraca, rozwarcia nie maOjjj ja tak samozawsze siedze strasznie pospinana na tym fotelu...
Zrób to koniecznie, porozmawiaj z nim. Niech sprawdzi szyjkę macicy, to jest bardzo ważne. Wiem z własnego doświadczenia.Aaa okNo to u mnie juz rutynowo sprawdza. Najlepiej poruszyc temat z lekarzem zamiast sie zastanawiac
![]()