reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny a co do ciążowych dolegliwości, Was też męczy znów takie zmęczenie jak na początku ciąży?
Ja w pierwszym trymestrze chyba miałam najwięcej energii, dużo jeździłam, zwiedzałam 🤣 a drugi i trzeci to porażka 😏 zmęczenie totalne mnie bierze, mimo że mało co robię 😅

reklama
Ja zamówiłam z Joissy, żeby torba do wózka wyglądała jak torebka. Jako, że chodzę raczej w sukienkach itp, to chce żeby ta torba do wózka mi pasowała. Bardzo mi się nie podobają te takie wózkowe. Dodatkowo mam anwx sporta gdzie w zestawie jest plecak z ekoskorki, więc jestem bardzo zadowolona.
Zamawiam Cybex Priam 2.0. Tez mi sie podobaja z La Milou, ale moj Maz mowi, ze takie bardziej dziewczece i jemu to malo pasuje dla synka, dlatego sie zastanawiam.

Zamawiam Cybex Priam 2.0. Tez mi sie podobaja z La Milou, ale moj Maz mowi, ze takie bardziej dziewczece i jemu to malo pasuje dla synka, dlatego sie zastanawiam.
No bardziej maja dziewczece alw jedna taka chłopięca jest 😀 piekne spiworki w la milou sa 😍😍😍 tez myslalam o cybexie 😀

Załączniki

• Screenshot_20201125_161302_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201125_161302_com.android.chrome.jpg
    668,8 KB · Wyświetleń: 52
Ja zamówiłam z Joissy, żeby torba do wózka wyglądała jak torebka. Jako, że chodzę raczej w sukienkach itp, to chce żeby ta torba do wózka mi pasowała. Bardzo mi się nie podobają te takie wózkowe. Dodatkowo mam anwx sporta gdzie w zestawie jest plecak z ekoskorki, więc jestem bardzo zadowolona.
Świetna! Zapisuję nazwę na przyszłość 😁

No bardziej maja dziewczece alw jedna taka chłopięca jest 😀 piekne spiworki w la milou sa 😍😍😍 tez myslalam o cybexie 😀
Bardzo ładna ale boję się białych toreb/ torebek.

Widzicie kochane.. Mój tata znowu do szpitala pojechał.. Tym razem operacja nogi go czeka. Jeden z ekipy, który był ostatnim razem, kiedy zabierali tatę powiedział, że Lekarz nie miał prawa wypisać taty z pozytywnym wynikiem. Powinni poczekać do soboty na wynik i go zostawić w szpitalu. Też mówił, że wynik powinien być z wymazu, a nie z krwi.

Widzicie kochane.. Mój tata znowu do szpitala pojechał.. Tym razem operacja nogi go czeka. Jeden z ekipy, który był ostatnim razem, kiedy zabierali tatę powiedział, że Lekarz nie miał prawa wypisać taty z pozytywnym wynikiem. Powinni poczekać do soboty na wynik i go zostawić w szpitalu. Też mówił, że wynik powinien być z wymazu, a nie z krwi.
No co lekarz to inne zalecenia. A co sie stało w noge tacie? Przez covid?? A to nie miał robionego wymazu???

reklama
Co mu się z nogą stało? To z covidem związane?? W ogóle jak się czuje?
Niestety bałagan przez tą pandemię jest straszny wszędzie... Do chłopka wczoraj dzwonił dzielnicowy, zapytać, czy czegoś nie potrzebujemy i, że nie stoi pod oknem, bo nie ma czasu sprawdzać, czy jesteśmy faktycznie w domu 😆

Do góry