reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No to tez super 😀😀😀 siostrze we wtorek minie tydzień od cesarki ale smiga, wczoraj sobie pojechala na zakupy do biedry 😀 ja tez szybko doszlam do siebie ale czy az tak to nie wiem 😀
I jeszcze przez kolejne 3 tyg woda ze mnie schodziła, więc jak to się mówi potrzeba czasu na wszystko 😉
Też szybko doszłam do siebie po cc ale nie aż tak żeby latać do sklepu więc podziwiam Twoją siostrą ale trzeba sobie jakoś radzić 😊

reklama
I jeszcze przez kolejne 3 tyg woda ze mnie schodziła, więc jak to się mówi potrzeba czasu na wszystko 😉
Też szybko doszłam do siebie po cc ale nie aż tak żeby latać do sklepu więc podziwiam Twoją siostrą ale trzeba sobie jakoś radzić 😊
Ona mowi ze tydzien ponad spedzila przed cc w szpitalu i mowi ze musiala gdzies wyjsc chociaz na 30 min 😂 wiadomo dzwigac nie mozna. Ale rozprostować nogi musiala 😂.

Nom, mój syn też 3050g ważył i 52 cm, także ubranka na 50 były na niego takie w miarę ok zaraz po porodzie, a w 56 się topił 🙈 A teraz jak patrzę na te ubranka na 56 to takie malutkie mi się wydają 😳
Ja corke rodzilam to miala 3800 i mialam malo 56 wiecej 62. Ale musze kupic tym razem chyba więcej 56 bo chwilowo zapowiada sie na malutkie dziecko.

Ona mowi ze tydzien ponad spedzila przed cc w szpitalu i mowi ze musiala gdzies wyjsc chociaz na 30 min 😂 wiadomo dzwigac nie mozna. Ale rozprostować nogi musiala 😂.
Byłam tydzień w szpiralu przez cc i miałam dość ale jak w domu doszłam do siebie to głupie zakupy mnie cieszyły bo mogłam wyjść po za dom 😅

Byłam tydzień w szpiralu przez cc i miałam dość ale jak w domu doszłam do siebie to głupie zakupy mnie cieszyły bo mogłam wyjść po za dom 😅
Ja lezalam przed cc 12 dni w szpitalu po cc 3 dni to byla masakra! Ale chociaż moglam chodzic po korytarzu. A teraz siostrra mowi ze tylko na swojej sali bo covid... Takze teraz sie tylko modle żeby na sam porod trafic do szpitala 2 dni i do domu! Szczególnie ze teraz w domku bedzie czekac 2 corka!

reklama
Ja lezalam przed cc 12 dni w szpitalu po cc 3 dni to byla masakra! Ale chociaż moglam chodzic po korytarzu. A teraz siostrra mowi ze tylko na swojej sali bo covid... Takze teraz sie tylko modle żeby na sam porod trafic do szpitala 2 dni i do domu! Szczególnie ze teraz w domku bedzie czekac 2 corka!
Ja to miałam nie planowaną cc a wcześniej żadnych komplikacji więc na szczęście nie musiałam leżeć w szpitalu przed.
Też właśnie chodziłam dużo po korytarzu.
To w takim razie nie za ciekawie oby do lutego zmieniło się coś na lepiej, choć wątpie 😐

Do góry