reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej dziewczyny w ten sobotni poranek <3 witamy z kawką w ręku i totalnym lenistwem. :p

Proszę podpowiedzcie w czym polecacie prać ubranka, kocyki itp. dla dzieciaczków ?
Za dwa tygodnie mamy USG połówkowe, będziemy wiedzieli czy wszystko ok i co zagościło w brzuszku. I zakładam że to będzie czas na powolne kupowanie ubranek i innych cudeniek . Dlatego powoli chcemy rozejrzeć się za jakimiś promocjami na proszki lub płyny.
Ja będę prac w bobini plyn i koncentrat w rossamnie 2l...przy 1 i 2dziecku pralam i bylam zadowolona

reklama
Czesc Dziewczyny!
Czy Wy juz czujecie ruchy dziecka? W ktorym momencie ciazy poczulyscie po raz pierwszy?

Hejka :) ja cały czas nie jestem pewna czy to napewno ruchy ale wydaje mi się, że skoro wcześniej nie czułam czegoś takiego to raczej to :D Jestem teraz 19+4 a czuje codziennie od 03.09 głównie wieczorami i po jedzeniu. Takie gilgotanie od środka.

Czesc Dziewczyny!
Czy Wy juz czujecie ruchy dziecka? W ktorym momencie ciazy poczulyscie po raz pierwszy?

Hey ☺ ja obecnie jestem w 19 tc i czuje takie delikatne ruchy, zwłaszcza jak się obudzę nad ranem lub czasem jak siedzę 😊 ogólnie póki co to nie są mocne i częste ruchy, pewnie jeszcze msluszek się rozkręci albo będzie z niego leniuszek 😉

Monik, to mamy podobnie, ja tez w 17 tc i nie czuje. Wychodzi na to, ze okolo 19 tc poczujemy.
Na ten moment pod reka czuje tylko moje jelita😂
Haha to tak samo jak ja 😅
Piłeczki tez na brzuszku nie widzę. Bardziej od samego żołądka czyli od gory mnie wywalilo. Ciekawe czy to znaczy ze moj brzuch nie bedzie okrągły tylko taki jakby kwadratowy 🤔😆

reklama
Do góry