marta18691
Fanka BB :)
Hej co słychać u Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, my po imprezie urodzinowej. Udała się. Ale etap humorów już mnie dobija czasami.. a co u Ciebie?Hej co słychać u Was?
Oj dają popalić co Kuba też ma czasami swoje chumorkiHej, my po imprezie urodzinowej. Udała się. Ale etap humorów już mnie dobija czasami.. a co u Ciebie?
u nas 4 dni przerwy od kataru i witamy ponownie zielonego glutaHej co słychać u Was?
U mnie jakoś mało co chorują a tu szkoła i przedszkole obawiałam się że częściej będą coś przynosić szczerze obie tylko 2dni opuściły w tamtym rokuu nas 4 dni przerwy od kataru i witamy ponownie zielonego gluta
Kochana jak masz możliwość żeby synek został w domu to polecam żebyście jeszcze trochę przeczekali z tym żłobkiem.. Nie wiem ile ma maleństwo ale z doświadczenia wiem że u takiego maluszka to prawie każda infekcja kończy się w szpitalu. Ja syna puściłam do żłobka jak młodszy miał 3 miesiące, przyniósł rsv i trafiliśmy z maluchem do szpitala.U nas jakoś leci, chociaż nie powiem, nie jest mi jakoś super łatwo odnaleźć się jako matce dwójki dzieci. Tym bardziej podziwiam wszystkie mamy, które ogarniają dzieci, dom, siebie i jeszcze mają czas na cokolwiek innego. Żeby nie było maleństwo jest cudowne, a Czaruś o dziwo przyjął ją wyjątkowo dobrze. Myślę że od poniedziałku wróci do żłobka, bo siedzenie w domu go nudzi.
No tak racja mały też złapał katar i nie umiał oddychać bo miał taki obrzęk nosa i na płuca poszło jak 7tygodni miał to w szpitalu wylądowałKochana jak masz możliwość żeby synek został w domu to polecam żebyście jeszcze trochę przeczekali z tym żłobkiem.. Nie wiem ile ma maleństwo ale z doświadczenia wiem że u takiego maluszka to prawie każda infekcja kończy się w szpitalu. Ja syna puściłam do żłobka jak młodszy miał 3 miesiące, przyniósł rsv i EURtrafiliśmy z maluchem do szpitala.
Mała ma dopiero dwa tygodnie. Fakt - chciałam przetrzymać Czarka w domu miesiąc, ale po pierwsze widzę że się nudzi, kiedy nie jestem mu w stanie poświęcić 100% czasu, po drugie z tych nudów najchętniej wisiałby na cycku (tak, jeszcze się nie odstawiliśmy, chociaż jak został z samym tatą, jak byłam w szpitalu to o cycku zapomniał ...), a po trzecie - jakkolwiek źle to nie zabrzmi - obawiam się że z dwójką sama w domu bym zwariowała.Kochana jak masz możliwość żeby synek został w domu to polecam żebyście jeszcze trochę przeczekali z tym żłobkiem.. Nie wiem ile ma maleństwo ale z doświadczenia wiem że u takiego maluszka to prawie każda infekcja kończy się w szpitalu. Ja syna puściłam do żłobka jak młodszy miał 3 miesiące, przyniósł rsv i trafiliśmy z maluchem do szpitala.
Mała ma dopiero dwa tygodnie. Fakt - chciałam przetrzymać Czarka w domu miesiąc, ale po pierwsze widzę że się nudzi, kiedy nie jestem mu w stanie poświęcić 100% czasu, po drugie z tych nudów najchętniej wisiałby na cycku (tak, jeszcze się nie odstawiliśmy, chociaż jak został z samym tatą, jak byłam w szpitalu to o cycku zapomniał ...), a po trzecie - jakkolwiek źle to nie zabrzmi - obawiam się że z dwójką sama w domu bym zwariowała.
[/QUOTE
Spokojnie. Ja bym dala do żłobka. I tak będzie ci przynosił wszystko i tak. Szkoda dziecka żeby siw nudziło. Basia chodzila od razu do przedszkola i jakos przetrwaliśmy. Bedzie dobrze. Gratulacje