reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jeśli chodzi o ten telefon, to ja mam pytanie kiedy zacząć żeby dziecko nie odstawało ?? Mój syn nie gra w gry na sprzęcie. Gramy w planszówka. Nie dostaje telefonu, tableta czy komputera.

reklama
Jeśli chodzi o ten telefon, to ja mam pytanie kiedy zacząć żeby dziecko nie odstawało ?? Mój syn nie gra w gry na sprzęcie. Gramy w planszówka. Nie dostaje telefonu, tableta czy komputera.
Moja zaczęła szkole i widzę że dużo dzieci ma komórki niestety 🙈moje miały w domu to grały sobie ale już telefony zakończyły swój żywot więc nie grają ale tylko w domu tak tylko do gier telefon jak zasłużą 😂w lipcu umowę będziemy przedłużać to nowe telefony będę miała to stare damy dziecia 🙂ale do szkóły to bym nie dała

Dziewczyny jak u Was dzieciaki znosiły wychodzenie piątek? U nas od czwartku podgorączkowy, do tego lekki katar i trochę kaszlu ale taki bardziej od kataru. Od wczoraj mówi, że ją zęby bolą... Dużo pije wody, z jedzenia to raczej tylko owoce, ewentualnie jogurt. Nie mam pomysłu co to może być🤦 Temperatura nie przekracza 38 stopni.

Dziewczyny jak u Was dzieciaki znosiły wychodzenie piątek? U nas od czwartku podgorączkowy, do tego lekki katar i trochę kaszlu ale taki bardziej od kataru. Od wczoraj mówi, że ją zęby bolą... Dużo pije wody, z jedzenia to raczej tylko owoce, ewentualnie jogurt. Nie mam pomysłu co to może być🤦 Temperatura nie przekracza 38 stopni.
Może jakaś wirus mały lub os tych zębów coś się dzieje 😔

U nas było podobnie. Właściwie wychodzenie innych zębów było calkowicie bezobjawowe a dolne piątki dały nam troche popalić. Jeszcze tylko górne...

Dzieci szybko łapią komórki czy tablety takze na spokojnie 😃 u mnie telefonu basia nie ma i do komuni go mieć nie będzie. Ma tableta do gier jak gdzies jedziemy. A na świata dostala zegarek dzwoniący, żeby mogła zadzwonić z tańców czy z basenu do nas jak się spóźniamy

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na twarde kupki? Nie zmienialiśmy diety ani nic a od kilku tyg mamy problem z tzw”kozimi bobkami”😵‍💫 młody wcina owoce i warzywa aż miło a tu taki problem🤷‍♀️

reklama
Do góry