reklama
marta18691
Fanka BB :)
Moja zaczęła szkole i widzę że dużo dzieci ma komórki niestety moje miały w domu to grały sobie ale już telefony zakończyły swój żywot więc nie grają ale tylko w domu tak tylko do gier telefon jak zasłużą w lipcu umowę będziemy przedłużać to nowe telefony będę miała to stare damy dziecia ale do szkóły to bym nie dałaJeśli chodzi o ten telefon, to ja mam pytanie kiedy zacząć żeby dziecko nie odstawało ?? Mój syn nie gra w gry na sprzęcie. Gramy w planszówka. Nie dostaje telefonu, tableta czy komputera.
Mikstura
Dziewczyny jak u Was dzieciaki znosiły wychodzenie piątek? U nas od czwartku podgorączkowy, do tego lekki katar i trochę kaszlu ale taki bardziej od kataru. Od wczoraj mówi, że ją zęby bolą... Dużo pije wody, z jedzenia to raczej tylko owoce, ewentualnie jogurt. Nie mam pomysłu co to może być Temperatura nie przekracza 38 stopni.
marta18691
Może jakaś wirus mały lub os tych zębów coś się dziejeDziewczyny jak u Was dzieciaki znosiły wychodzenie piątek? U nas od czwartku podgorączkowy, do tego lekki katar i trochę kaszlu ale taki bardziej od kataru. Od wczoraj mówi, że ją zęby bolą... Dużo pije wody, z jedzenia to raczej tylko owoce, ewentualnie jogurt. Nie mam pomysłu co to może być Temperatura nie przekracza 38 stopni.
U nas było podobnie. Właściwie wychodzenie innych zębów było calkowicie bezobjawowe a dolne piątki dały nam troche popalić. Jeszcze tylko górne...Dziewczyny jak u Was dzieciaki znosiły wychodzenie piątek? U nas od czwartku podgorączkowy, do tego lekki katar i trochę kaszlu ale taki bardziej od kataru. Od wczoraj mówi, że ją zęby bolą... Dużo pije wody, z jedzenia to raczej tylko owoce, ewentualnie jogurt. Nie mam pomysłu co to może być Temperatura nie przekracza 38 stopni.
Dzieci szybko łapią komórki czy tablety takze na spokojnie u mnie telefonu basia nie ma i do komuni go mieć nie będzie. Ma tableta do gier jak gdzies jedziemy. A na świata dostala zegarek dzwoniący, żeby mogła zadzwonić z tańców czy z basenu do nas jak się spóźniamyJeśli chodzi o ten telefon, to ja mam pytanie kiedy zacząć żeby dziecko nie odstawało ?? Mój syn nie gra w gry na sprzęcie. Gramy w planszówka. Nie dostaje telefonu, tableta czy komputera.
Michalina_25
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na twarde kupki? Nie zmienialiśmy diety ani nic a od kilku tyg mamy problem z tzw”kozimi bobkami” młody wcina owoce i warzywa aż miło a tu taki problem
A wody pije duzo??Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na twarde kupki? Nie zmienialiśmy diety ani nic a od kilku tyg mamy problem z tzw”kozimi bobkami” młody wcina owoce i warzywa aż miło a tu taki problem
Michalina_25
około 2 bidony na dzień + 230 ml mleko na noc i 230ml ranoA wody pije duzo??
W trakcie dnia wiadomo owoce, zupy, warzywa, jakiś musik, jogurt
reklama
A moze jakies uczulenie??około 2 bidony na dzień + 230 ml mleko na noc i 230ml rano
W trakcie dnia wiadomo owoce, zupy, warzywa, jakiś musik, jogurt