Sylwia99
Fanka BB :)
Nawet do 10 dni może się utrzymywać..U hanki 6 dzien gorączki tzn stanu podgorączkowego, dzisiaj ide z nia do lekarza. Gil i kaszel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet do 10 dni może się utrzymywać..U hanki 6 dzien gorączki tzn stanu podgorączkowego, dzisiaj ide z nia do lekarza. Gil i kaszel
Masakra. Bylam dzis z nia na wynikach. Crp okej.Nawet do 10 dni może się utrzymywać..
Moja lekarka podejrzewa RSV, u nas 3 dzień gorączki. Kupiłam na allegro test żeby zrobić bo w żadnej aptece u nas nie ma już. W piątek zrobię jak przyjdą i zobaczymy czy to to. Jeśli tak to tylko leczenie objawoweMasakra. Bylam dzis z nia na wynikach. Crp okej.
No ja bylam dzis z hanka na wynikach mi okej. Wiec mozliwe, ze rsvMoja lekarka podejrzewa RSV, u nas 3 dzień gorączki. Kupiłam na allegro test żeby zrobić bo w żadnej aptece u nas nie ma już. W piątek zrobię jak przyjdą i zobaczymy czy to to. Jeśli tak to tylko leczenie objawowe
I jak tam gorączka minęła?No ja bylam dzis z hanka na wynikach mi okej. Wiec mozliwe, ze rsv
Maz mowil ze rano znowub37. 8. U lekarza wszystko okej, wirus podobnoI jak tam gorączka minęła?
U nas tak było właśnie ze w nocy ze środy na czwartek już gorączki nie było, wczoraj ok południa 38.2 a potem cisza i już gorączki nie ma. Teraz męczymy się tylko z kaszlem i kataremMaz mowil ze rano znowub37. 8. U lekarza wszystko okej, wirus podobno
U nas rano 37.2 teraz cały dzień 36.8 takze jest nadzieja ale nigdy nie widzialam tak długiej gorączkiU nas tak było właśnie ze w nocy ze środy na czwartek już gorączki nie było, wczoraj ok południa 38.2 a potem cisza i już gorączki nie ma. Teraz męczymy się tylko z kaszlem i katarem
Współczuję tyle czasu dzieci choreU nas rano 37.2 teraz cały dzień 36.8 takze jest nadzieja ale nigdy nie widzialam tak długiej gorączki
Faktycznie długo was trzymała. Młodego równe 3 dni a i tak jak dla mnie to bardzo długoU nas rano 37.2 teraz cały dzień 36.8 takze jest nadzieja ale nigdy nie widzialam tak długiej gorączki