reklama
marta18691
Fanka BB :)
Moje miały obie mały wogole się nie zaraziłMojej siostry córka ma ospę, czekam aż u Leny się pojawi. Nie zdążyłam zaszczepić nawet.
marta18691
Kompletnie nie mam czasu sie ostatnio udzielać. Ale juz nadrobiłam zaległości;D odkąd wrocilam do pracy to dni uciekaja mi przez palce. A czas po południu poświęcam tylko i wyłącznie małej.
Niestety po 1.5tygodnia jestem juz na l4 bo mloda ponownie ma zapalenie krtani. Siedzimy do swiat w domu na inhalacjach i kurujemy się
Niestety po 1.5tygodnia jestem juz na l4 bo mloda ponownie ma zapalenie krtani. Siedzimy do swiat w domu na inhalacjach i kurujemy się
rosenberg
Jezu mój tak niedawno darl sie ciągle, stękał i jęczał i płakał co rusz. Myślałam ze nie wydole, serio. Na szczęście minęło, jest lepiejNie wiem czy to przez szczepienie ale moje dziecko od 2 dni ciagle sie drze serii mam dosc. I na dodatek ja się tak przeziębiłam, że ledwo żyję
rosenberg
My wczoraj byliśmy na urodzinowej imprezie rodzinnej, młody turbo grzeczny!! Meeega dużo siedział w krzesełku, fryty zjadł i ciasto. No prze kozak był. Siedzielibyśmy dłużej gdyby nie to, że dalej chodzi spać po 19
Ostatnio coraz więcej lepszych nocy, śpi ciągiem albo z jedną pobudka do 5 rano, potem mleko i jeszcze dosypia tak do 7
Ostatnio coraz więcej lepszych nocy, śpi ciągiem albo z jedną pobudka do 5 rano, potem mleko i jeszcze dosypia tak do 7
marta18691
To fajnieMy wczoraj byliśmy na urodzinowej imprezie rodzinnej, młody turbo grzeczny!! Meeega dużo siedział w krzesełku, fryty zjadł i ciasto. No prze kozak był. Siedzielibyśmy dłużej gdyby nie to, że dalej chodzi spać po 19
Moja cierpliwość jest już postawiona bardzo dalekoJezu mój tak niedawno darl sie ciągle, stękał i jęczał i płakał co rusz. Myślałam ze nie wydole, serio. Na szczęście minęło, jest lepiej
reklama
No niestety uroki żłobka więcj człowiek w domu niz w pracy. A tesciowa nie chce zostawać z chora mloda??Kompletnie nie mam czasu sie ostatnio udzielać. Ale juz nadrobiłam zaległości;D odkąd wrocilam do pracy to dni uciekaja mi przez palce. A czas po południu poświęcam tylko i wyłącznie małej.