reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas roczek tez stanął pod znakiem zapytania.... mieliśmy robic na sali ale teraz obawiam się tych wszystkich chorob i wogole. A poza tym qidze ze w rodzinie mega duzo chorob i tak myślę że qywale kase na sale A może czesc nie przyjdzie.. i zastanawiam się nad rovzkiem w domu. Bo wtedy jak ktoś nie przyjdzie to chociaz za talerzyk nie place ;P

Ale czy to będzie w domu czy na sali to tylko obiad + ciasto. Napewno Rosół, ziemniaki lub frytki + devolay, nugetsy z kurczaka i cos jeszcze z mięsa. Z surówek gyros, wiosenna, i jakas jeszcze jedna. Tortilla na przystawke, deska wedlin. No i mini slodki kącik. Tort zamówiony bo tego sama nie zrobię;D

reklama
Powiem wam, że zaczęłam się kłaść razem z Alusiem spać i nawet wyspana chodzę 😂😂 może to jest jakieś wyjście z sytuacji, a ni siedzenie po nocach.

Dziewczyny dzis 1 lutego. Wlasnie zdałam sobie sprawę ze za 10 dni kończy mi się urlop macierzynski;D jestem przerażona jak ten rok bardzo szybko zleciał. Co prawda mam jeszcze urlopu zaległego ale nie mam ani niani ani żłobka ani nic ;D

Dziewczyny dzis 1 lutego. Wlasnie zdałam sobie sprawę ze za 10 dni kończy mi się urlop macierzynski;D jestem przerażona jak ten rok bardzo szybko zleciał. Co prawda mam jeszcze urlopu zaległego ale nie mam ani niani ani żłobka ani nic ;D
Ja sobie jeszcze nie wyobrażam powrotu do pracy 😂😂

Mi też się kończy zaraz, 10.02 🙊 i mam urlop zaległy do wykorzystania, a potem będę musiała coś przychachmęcić. Do pracy planuje wrócić dopiero w maju, mooooze od kwietnia...

Ja mega wyspana dzisiaj. Młody po tym jak padł po 21 to całą noc przespana do 6:30 z 1 pobudka na mleko. Tylko czemu zaczął się budzić o 6:30 😂😂
Zazdro, u nas po dwóch pięknych nockach powrót do normalności czyli non stop pobudki 🤯 a i u nas dziś 6.20 koniec spania, no i właśnie poszedł już na drzemke. Dziś mam lekarza więc teściowa będzie walczyć z wnuczkiem😂

Zazdro, u nas po dwóch pięknych nockach powrót do normalności czyli non stop pobudki 🤯 a i u nas dziś 6.20 koniec spania, no i właśnie poszedł już na drzemke. Dziś mam lekarza więc teściowa będzie walczyć z wnuczkiem😂
Ja już wybylam z chaty o 9:30 🤫🤫🤫 tatuś został z synusiem. Jedziesz do Krakowa do lekarza, do gina może?? Do kogo chodzisz?

Mi też się kończy zaraz, 10.02 🙊 i mam urlop zaległy do wykorzystania, a potem będę musiała coś przychachmęcić. Do pracy planuje wrócić dopiero w maju, mooooze od kwietnia...
Zazdro, tez bym chciala jeszcze posiedzieć. Troche zal mi tego czasu którego nie będę miała z młodą mimo ze potrafi dac w kość. Ale dziewczyna co przyszla za mnie juz odchodzi wiec musze wrocic zeby jie stracić swojej miejscówki :D
Ale jestem meeega przerażona jak to będzie jak mloda zostanie z kimś innym;p

reklama
Dziewczyny na aplikacji e obuwie do jutra - 15 procent na duzo par butów. Ja właśnie dziewczyna zrobilam duze zamówienie i pewnie będę tez duzo odsyłać 😂

Do góry