G
gość _199
Gość
Ale cudny szlafrok !Pozdrawiamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudny szlafrok !Pozdrawiamy
Boski Filipek. A jakie wnętrzePozdrawiamy
wyciągnięty z szafy w ostatnim momencie bo już się robi za mały ale dziękujęAle cudny szlafrok !
Dziękuję wnętrze w końcu gotowe…Boski Filipek. A jakie wnętrze
Ja ciagle cos kombinuje zmieniam i u mnie się nigdy nie kończy sofa dziś przyszla ale jeszcze stara stoi. Postanowiłam nie sprzedawać bo ludzie tylko,, daj daj,, dobra rogówkę mam i 500 zł to serio nie duzo. Więc stwierdzilam, że pojedzie do domu nad jeziorem jeszxze wiele lat posłuży a brzydka nie jestDziękuję wnętrze w końcu gotowe…
Ja bym brała gdybyś blizej mieszkałaJa ciagle cos kombinuje zmieniam i u mnie się nigdy nie kończy sofa dziś przyszla ale jeszcze stara stoi. Postanowiłam nie sprzedawać bo ludzie tylko,, daj daj,, dobra rogówkę mam i 500 zł to serio nie duzo. Więc stwierdzilam, że pojedzie do domu nad jeziorem jeszxze wiele lat posłuży a brzydka nie jest
Ja kupiłam małemu kiedyś kombinezon za 140 zł. Ubrał go kilka razy i chciałam sprzedać za 70 zł. Dziewczyna do mnie pisała czy sprzedam jej za 30 zł bo więcej nie ma, biedna jest, dużo dzieci. Napisałam jej pomyliła mnie z MOPSem i rozmowa się skończyłaJa ciagle cos kombinuje zmieniam i u mnie się nigdy nie kończy sofa dziś przyszla ale jeszcze stara stoi. Postanowiłam nie sprzedawać bo ludzie tylko,, daj daj,, dobra rogówkę mam i 500 zł to serio nie duzo. Więc stwierdzilam, że pojedzie do domu nad jeziorem jeszxze wiele lat posłuży a brzydka nie jest
wiesz my dopiero skonczylismy wiec jak pomysle sobie ze mialabym znowu coś ruszać, szukać i wybierać to mnie mdli ale znając życie zapewne mi to przejdzie za jakiś czasJa ciagle cos kombinuje zmieniam i u mnie się nigdy nie kończy sofa dziś przyszla ale jeszcze stara stoi. Postanowiłam nie sprzedawać bo ludzie tylko,, daj daj,, dobra rogówkę mam i 500 zł to serio nie duzo. Więc stwierdzilam, że pojedzie do domu nad jeziorem jeszxze wiele lat posłuży a brzydka nie jest
ja muszę się w końcu zabrać za ubranka małego bo już dwa kartony stoją i nie ma co z tym zrobic w ciąży obiecałam sobie że bede na bieżąco sprzedawać i nie wyszloJa kupiłam małemu kiedyś kombinezon za 140 zł. Ubrał go kilka razy i chciałam sprzedać za 70 zł. Dziewczyna do mnie pisała czy sprzedam jej za 30 zł bo więcej nie ma, biedna jest, dużo dzieci. Napisałam jej pomyliła mnie z MOPSem i rozmowa się skończyła
Noo ja nie lubię sprzedawać boo się zaraz wkurzam ostatnio po basi oddalam tyle rzeczy bujam się ze swoją suknia ślubna, kupilam za ponad 3 tys i nie mogę sprzedać za 1 tys... Powiedzialam mężowi, że niżej nie zjadę wole żeby gniła w szafieJa kupiłam małemu kiedyś kombinezon za 140 zł. Ubrał go kilka razy i chciałam sprzedać za 70 zł. Dziewczyna do mnie pisała czy sprzedam jej za 30 zł bo więcej nie ma, biedna jest, dużo dzieci. Napisałam jej pomyliła mnie z MOPSem i rozmowa się skończyła