reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziękuję🥰 wnętrze w końcu gotowe…😉
Ja ciagle cos kombinuje zmieniam i u mnie się nigdy nie kończy ❤️ sofa dziś przyszla ale jeszcze stara stoi. Postanowiłam nie sprzedawać bo ludzie tylko,, daj daj,, dobra rogówkę mam i 500 zł to serio nie duzo. Więc stwierdzilam, że pojedzie do domu nad jeziorem 😀jeszxze wiele lat posłuży a brzydka nie jest

Ja ciagle cos kombinuje zmieniam i u mnie się nigdy nie kończy ❤️ sofa dziś przyszla ale jeszcze stara stoi. Postanowiłam nie sprzedawać bo ludzie tylko,, daj daj,, dobra rogówkę mam i 500 zł to serio nie duzo. Więc stwierdzilam, że pojedzie do domu nad jeziorem 😀jeszxze wiele lat posłuży a brzydka nie jest
Ja bym brała gdybyś blizej mieszkała 😁

Ja kupiłam małemu kiedyś kombinezon za 140 zł. Ubrał go kilka razy i chciałam sprzedać za 70 zł. Dziewczyna do mnie pisała czy sprzedam jej za 30 zł bo więcej nie ma, biedna jest, dużo dzieci. Napisałam jej pomyliła mnie z MOPSem i rozmowa się skończyła :)

wiesz my dopiero skonczylismy wiec jak pomysle sobie ze mialabym znowu coś ruszać, szukać i wybierać to mnie mdli😂😂 ale znając życie zapewne mi to przejdzie za jakiś czas😂🙈

Ja kupiłam małemu kiedyś kombinezon za 140 zł. Ubrał go kilka razy i chciałam sprzedać za 70 zł. Dziewczyna do mnie pisała czy sprzedam jej za 30 zł bo więcej nie ma, biedna jest, dużo dzieci. Napisałam jej pomyliła mnie z MOPSem i rozmowa się skończyła :)
ja muszę się w końcu zabrać za ubranka małego bo już dwa kartony stoją i nie ma co z tym zrobic😉 w ciąży obiecałam sobie że bede na bieżąco sprzedawać i nie wyszlo😂

reklama
Noo ja nie lubię sprzedawać boo się zaraz wkurzam 😂ostatnio po basi oddalam tyle rzeczy 😂 bujam się ze swoją suknia ślubna, kupilam za ponad 3 tys i nie mogę sprzedać za 1 tys... Powiedzialam mężowi, że niżej nie zjadę wole żeby gniła w szafie

Załączniki

• Screenshot_20220122_205014_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220122_205014_com.android.gallery3d.jpg
    436,7 KB · Wyświetleń: 83
Do góry