reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Filip dostanie autko na akumulatorek 😉
My mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodziców 😂 u nas to dostanie ale szukam więcej inspiracji

Załączniki

• Screenshot_20220122_105517_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220122_105517_com.android.gallery3d.jpg
    206,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Macie jakieś pomysły na prezenty na roczek?
Mój wszystko ma więc kasę dostanie tylko chrzestna już się pytała co chce już kupiła mu jakiś dresik fajny i kasę dostanie....ja już mówię że ubrań nie chce bo mam tego w trzy i dupy 🤣a i tak w połowie nie przechodzi 😂a Kinga na 7urodziny dostała srebrny łańcuszek z aniołkiem bo nie dostała na chrzciny jakoś nikt nie pomyślał 🙂Bo Natalia i Kuba dostali na chrzciny po łańcuszku 😀Dzieci chore ale byłam z nimi na dworze dużo śniegu mamy 😱żeby trochę się pobawiły ja się nawet lepiej czuje bo też mi z nosa ciekło bo się zaraziłam od Natalii 😂

My mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodziców 😂 u nas to dostanie ale szukam więcej inspiracji
u nas to jest hit, moja siostra ma dla swojej i jak jesteśmy u nich to Filip z autka nie schodzi🙈 jezdzimy po pokoju tam i spowrotem i mu sie nie znudzi dlatego chcemy na wiosne zeby mial na dwor swoje😉

Zginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.

Wlasnie czekam aż mala wstanie z drzemki i lecimy na sanki.

Zginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.

Wlasnie czekam aż mala wstanie z drzemki i lecimy na sanki.
U nas tak sypie, że wyszliśmy na sanki ale musiałam go wziąć na ręce i nosiłam go koło domu bo sypało mu do oczu 😆

reklama
Do góry