My mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodziców u nas to dostanie ale szukam więcej inspiracjiFilip dostanie autko na akumulatorek
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój wszystko ma więc kasę dostanie tylko chrzestna już się pytała co chce już kupiła mu jakiś dresik fajny i kasę dostanie....ja już mówię że ubrań nie chce bo mam tego w trzy i dupy a i tak w połowie nie przechodzi a Kinga na 7urodziny dostała srebrny łańcuszek z aniołkiem bo nie dostała na chrzciny jakoś nikt nie pomyślał Bo Natalia i Kuba dostali na chrzciny po łańcuszku Dzieci chore ale byłam z nimi na dworze dużo śniegu mamy żeby trochę się pobawiły ja się nawet lepiej czuje bo też mi z nosa ciekło bo się zaraziłam od NataliiMacie jakieś pomysły na prezenty na roczek?
Michalina_25
u nas to jest hit, moja siostra ma dla swojej i jak jesteśmy u nich to Filip z autka nie schodzi jezdzimy po pokoju tam i spowrotem i mu sie nie znudzi dlatego chcemy na wiosne zeby mial na dwor swojeMy mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodziców u nas to dostanie ale szukam więcej inspiracji
Ooo ja mam swój nad jeziorem. Zobaczymy czy hani się spodobau nas to jest hit, moja siostra ma dla swojej i jak jesteśmy u nich to Filip z autka nie schodzi jezdzimy po pokoju tam i spowrotem i mu sie nie znudzi dlatego chcemy na wiosne zeby mial na dwor swoje
Zginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.
Wlasnie czekam aż mala wstanie z drzemki i lecimy na sanki.
Ewq9
U nas tak sypie, że wyszliśmy na sanki ale musiałam go wziąć na ręce i nosiłam go koło domu bo sypało mu do oczuZginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.
sandra0777
Kurcze, a ja sie boje anemii-jednak mleko zawiera wszystkie niezbedne skladniki, a jedzonko to tak wybiorczo.Są takie dziecko, które po roku już mleka nie piją, to normalne. Ja tak chciałam mojego odstawić, ale nie wyrobie się w cztery dni
G
gość _199
Gość
Zalezy właśnie czym karmisz i czy dziecko jest gotowe na normalne 5 posiłków dziennie.Kurcze, a ja sie boje anemii-jednak mleko zawiera wszystkie niezbedne skladniki, a jedzonko to tak wybiorczo.
Sylwia99
Ja chyba z pieniędzy co Lena dostanie, to kupię jej scoot and rideMacie jakieś pomysły na prezenty na roczek?
reklama
Michalina_25