reklama
Po niej serio nic nie widać. Je normalnie, dużo pije. Jutro dostanie smecte. Ogólnie nas cos wzięło. Bo strasznie gardła nas bola z mezem, dreszcze. Teraz maz z biura napisał, że też dostał rewolucji basia kaszel, katar. Takze kombo!
Mikstura
Fanka BB :)
Masakra Zdrówka!!!Po niej serio nic nie widać. Je normalnie, dużo pije. Jutro dostanie smecte. Ogólnie nas cos wzięło. Bo strasznie gardła nas bola z mezem, dreszcze. Teraz maz z biura napisał, że też dostał rewolucji basia kaszel, katar. Takze kombo!
kwiatek250
Fanka BB :)
Moja Elodie miała przez tydzień w grudniu i bardzo mocno przechodziła, w nocy przypminałam sobie jak to było, gdy się ją kilka razy przewijało jak się urodziła... Po drugim dniu ona już płakała jak ją na przewijak kładłam, miała tego tak samo dość jak my! Trzymajcie się obie!A u nas rozwija się u hanki chyba rotawirus. Bo coraz więcej stolców oddaje
G
gość _199
Gość
Alek znowu gorączkuje, ja nie wiem czy on ma jakiś zespół nawracających gorączek, bo to jest niemożliwe, żeby tak bez powodu gorączkował... Pediatra też nie wie.o co chodzi, bo ani razu nie miał wysypki, więc to nie były trzydniówki..
Nasza mloda tez chora. Na szczescie z widocznych objawów tylko gile, stan podgorączkowy i płaczki. No i oczywiscie pobudki co pół godziny w piatek widzielismy sie ze znajomymi co maja dziecko żłobkowe, niby zdrowe, ale czuje ze wlasnie przyniósł nam jakiegos syfa ew w przychodzi cos zlapala. Tak wiec dzisiaj jestem zombie
A robilas mu crp? Ob?Alek znowu gorączkuje, ja nie wiem czy on ma jakiś zespół nawracających gorączek, bo to jest niemożliwe, żeby tak bez powodu gorączkował... Pediatra też nie wie.o co chodzi, bo ani razu nie miał wysypki, więc to nie były trzydniówki..
Myślę że dobrze by było zrobić badanie moczu i krew. Często taka gorączka bez przyczyny to właśnie ZUM czyli zapalenie układu moczowego.Alek znowu gorączkuje, ja nie wiem czy on ma jakiś zespół nawracających gorączek, bo to jest niemożliwe, żeby tak bez powodu gorączkował... Pediatra też nie wie.o co chodzi, bo ani razu nie miał wysypki, więc to nie były trzydniówki..
G
gość _199
Gość
.
Nie, bo nikt mi tego nie zlecił.A robilas mu crp? Ob?
reklama
To bym zrobila plus mocz. Crp i ob pokażą czy jest stan zapalny.
Nie, bo nikt mi tego nie zlecił.