reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jeny, ale ja jej absolutnie nie wybudzam, bo następnego dnia do pracy idę, ona niestety sama 1-3 razy się budzi🤷‍♀️😂🧐🤣😥
Raaaany 😢😢😢 no moja niestety wiecej 😤😳 ale ja nie wstaje do pracy.

A pamietam jak myslalam „aaa spoko, nocki nieprzespane… da sie przezyc” 🤣 a po 9 miesiacach to mam ochote sobie w leb strzelic 😂 „little did you know, John Snow” 🤣

No ale tak jak posalysmy - najwazniejsze ze dziecko zdrowe ❤️ Wszystko inne moge wziac na klate 🏋️‍♀️

reklama
Upiekłam pizzerinki jak młody poszedł spać. Zezarlam cztery i pół 😓😓😓😓 zapilam karmi i mam bęben pełny, a powiem wam, że mam ochotę wypić drugie 😓😓 od tego karmienia piersią to chyba mi się zrobiło 5 żołądków jak u krowy.
Ostatnio poszłam kupiłam dwie kremówki, jedna dla siebie, druga dla faceta. Zjadłam jedna, on miał późno wrócić to zostawiłam w lodówce druga. Po godzinie zjadłam też druga bo nie mogłam się powstrzymać 😕
Hahaha ja czasami robie podobnie. Kupuje dla siebie i męża a zjadam obie rzeczy sama 😈🤣

Raaaany 😢😢😢 no moja niestety wiecej 😤😳 ale ja nie wstaje do pracy.

A pamietam jak myslalam „aaa spoko, nocki nieprzespane… da sie przezyc” 🤣 a po 9 miesiacach to mam ochote sobie w leb strzelic 😂 „little did you know, John Snow” 🤣

No ale tak jak posalysmy - najwazniejsze ze dziecko zdrowe ❤️ Wszystko inne moge wziac na klate 🏋️‍♀️
Ja już tak się przyzwyczaiłam do spania 5 h😂że teraz wszyscy spia a ja oglądam serial 😂😂

My też myslimy o emigracji. Stary bada teren w swoim zawodzie. Teraz słuchamy angielskiego 😂 bo już zapomnieliśmy 😂pozniej niemiecki 😂i może pora wyjechac. Kolega męża pracuje na dominkanie (ten sam zawód) a zarabia takie pieniądze, że aż żal tu siedziec 😂
U mnie angielski git, jestem dwujęzyczna. zaczęłam się uczyc holenderskiego (tam chcielibyśmy raczej wyjechać), ale okropny jezyk dla mnie bo nie lubię francuskiego - mam traumę z liceum, a w Holandii mają z frencza wiele naleciałości 😓😓😓😓 rozumiem trochę po francusku, ale sama nie gadam. Chciałabym się już uczyć stricte pod wyjazd... A że na razie nie mamy konkretnego planu to jakoś nie mogę się do tego zebrac

U mnie angielski git, jestem dwujęzyczna. zaczęłam się uczyc holenderskiego (tam chcielibyśmy raczej wyjechać), ale okropny jezyk dla mnie bo nie lubię francuskiego - mam traumę z liceum, a w Holandii mają z frencza wiele naleciałości 😓😓😓😓 rozumiem trochę po francusku, ale sama nie gadam. Chciałabym się już uczyć stricte pod wyjazd... A że na razie nie mamy konkretnego planu to jakoś nie mogę się do tego zebrac
My zaczęliśmy słuchać jakiś spotifow, żeby się o słuchać znowu 😂. Super, że tak ogarniasz angielski! Zazdroszczę! Ja chociaz siedziałam ponad pol roku w Anglia to wstydzę się. Z reszta u mnie ciezko z językami. No ale trzeba się uczyć i być przygotowanym na wszystko

reklama
Do góry