Przybijam piątkeAle wam zazdroszczę takiego długiego snu, u nas niestety nocki nadal tragedia i nie zapowiada się na to żeby miało się to zmienić
reklama
Ja nie kupowalam, ale dostawalam. Dla mnie to tak roznie z tymi ubrankami, niektore mialy zanizona rozmoarowke. Albo spodenki byly ok, ale w pasie byly takie dosc sztywne, troche ciasnawe na ten rozmiar. Gdybym zamawiala w internecie to pewnie bym sie pokusila o rozmiar za duze.Dziewczyny czy kupowałyście kiedyś body z Sinsay? bo widzę że mają spoko ceny,tylko nie wiem jak materiał jakościowo czy jest spoko.
Ewq9
Fanka BB :)
Mój mały dzisiaj spał do 7:40 i aż nie wiedziałam co mam rano robić.. zwykle budzi się ok 6, wszyscy wstajemy, śniadanie itd, mąż do pracy. A dzisiaj mąż wstał, ogarnął sobie śniadanie i wszystko i pojechał a mały dalej spał.Ale wam zazdroszczę takiego długiego snu, u nas niestety nocki nadal tragedia i nie zapowiada się na to żeby miało się to zmienić
Co do nocek to od kilku dni jest ciężko. Budzi się często w nocy z przeraźliwym płaczem. Uspokoi się, ja ledwo zamknę oczy a ten znowu płacz... Dzisiaj od 4 do 5 nie spaliśmy bo był maraton płaczu. A potem sobie spał jak gdyby nigdy nic
Ewq9
Ja już tu kiedyś pisałam że nie jestem zadowolona z ich body. Są jak dla mnie z kiepskiego materiału i strasznie wąskie, mimo że mój mały jest chudym dzieckiem. Akurat miałam body z krótkim rękawem, może taka się trafiła akurat partia, nie wiem. Inne rzeczy super: spodnie, bluzy.Dziewczyny czy kupowałyście kiedyś body z Sinsay? bo widzę że mają spoko ceny,tylko nie wiem jak materiał jakościowo czy jest spoko.
G
gość _199
Gość
Może taka partia, bo mój grubcio normalnie chodzi w ich ubrankach + używamy pieluch tetrowych.Ja już tu kiedyś pisałam że nie jestem zadowolona z ich body. Są jak dla mnie z kiepskiego materiału i strasznie wąskie, mimo że mój mały jest chudym dzieckiem. Akurat miałam body z krótkim rękawem, może taka się trafiła akurat partia, nie wiem. Inne rzeczy super: spodnie, bluzy.
Mikstura
U nas to samo, a córka raczej drobna
Ja nie kupowalam, ale dostawalam. Dla mnie to tak roznie z tymi ubrankami, niektore mialy zanizona rozmoarowke. Albo spodenki byly ok, ale w pasie byly takie dosc sztywne, troche ciasnawe na ten rozmiar. Gdybym zamawiala w internecie to pewnie bym sie pokusila o rozmiar za duze.
rosenberg
Dla mnie Sinsay są małe. Tzn idealne dla mojego Filipa, więc małe , spodenki 74 idealnie na niego pasują, a z innych firm nosi dół 68. Body tak samo. Ale bardzo lubię jakość i materiał i ogólny fit. Z tym że mam wrażenie, że Sinsay jest raczej dla mniejszych kluseczekDziewczyny czy kupowałyście kiedyś body z Sinsay? bo widzę że mają spoko ceny,tylko nie wiem jak materiał jakościowo czy jest spoko.
Michalina_25
ja tak samo, body juz od nich nie kupuje bo bardzo ciasne. Za to spiochy sa spokoJa już tu kiedyś pisałam że nie jestem zadowolona z ich body. Są jak dla mnie z kiepskiego materiału i strasznie wąskie, mimo że mój mały jest chudym dzieckiem. Akurat miałam body z krótkim rękawem, może taka się trafiła akurat partia, nie wiem. Inne rzeczy super: spodnie, bluzy.
No to moja klucha pewnie się nie zmieści ja bardzo lubię body z lidla, materiał jest super rozciągliwy więc przy ubieraniu nie ma problemuDla mnie Sinsay są małe. Tzn idealne dla mojego Filipa, więc małe , spodenki 74 idealnie na niego pasują, a z innych firm nosi dół 68. Body tak samo. Ale bardzo lubię jakość i materiał i ogólny fit. Z tym że mam wrażenie, że Sinsay jest raczej dla mniejszych kluseczek
reklama
rosenberg
To prawda, mój Filip jeszcze nuedawno wchodził w body z lupilu rozmiar 56. Śmiałam sie, że ubranie rośnie razem z nimNo to moja klucha pewnie się nie zmieści ja bardzo lubię body z lidla, materiał jest super rozciągliwy więc przy ubieraniu nie ma problemu