Ja daje kolacje, kąpię i myjemy zeby. Tylko, że i tak pozniej ląduje butla z mlekiemDziewczyny jak robicie, kąpiel i kolacja czy odwrotnie ? Podobno najlepiej kolacja, kąpiel i zęby, ale Alek po kąpieli jest rozbudzony, natomiast mycie zębów po kaszce też go rozbudza jak temu zaradzić ?
reklama
G
gość _199
Gość
Coraz bardziej czuje, że te zęby mleczne są nie bez powoduJa daje kolacje, kąpię i myjemy zeby. Tylko, że i tak pozniej ląduje butla z mlekiem
No niestety. Kolo roku będę próbować to zmienić ale czy się uda. Starsza ma wszystkie ząbki zdroweCoraz bardziej czuje, że te zęby mleczne są nie bez powodu
Ja sobie kupilam 2 despserados wczoraj maz miał,, pijące,, więc dziś ja zaszalejeA mama próbuje wrócić do psychicznej równowagi
Ooo super, u nas jak ma apetyt to zjada od poł do calego duzego sloiczka. Jak zje wszystko co jej dam to dorabiam i podaje do momentu az odmówi. Nie wiem czy tak sie powinno robic ale chce zeby zjadla tyle ma ile ma ochote.Laski, jakie podajecie dzieciom porcje jak karmicie łyżeczka, np ile zupki czy tam czegoś innego? Mój młody się zrobił zawodnik lapczywy, jak mu coś smakuje to mam wrazenie, że mógłby jeść i jeść do porzygu. Mam zamrożone już oddzielone porcje, ale kończę jedna i się zastanawiam czy mu np podać kolejna, czy zwiększyx te porcje... Niby dziecko da znać, że jest pełne, ale ja mam wrażenie, że mój to wcale nie da i potem ewentualnie się porzyga od nadmiaru wcześniej faktycznie tylko próbował, a teraz już nic się nie da przy nim zjeść bo stoi i się drze żeby mu tez dać
Tak, u nas tak samo, tylko że cyc. Nasza akurat calkiem fajnie zasypia po kąpieli.Ja daje kolacje, kąpię i myjemy zeby. Tylko, że i tak pozniej ląduje butla z mlekiem
Omg !!! ZazdroHaneczka daje najsłodsze buziaczki
Moja robi pierdziochy
Sylwia99
Fanka BB :)
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
U nas to samo Upasłam kaszą na noc i od razu humor lepszyMoj dzisiaj dostał pyrę z gzikiem, podziubał, syfu narobił i ostatecznie za wiele nie zjadł, ale mama uznała, że posiłek był, a od godziny był ryk nie do pohamowania i w końcu ogarnelismy, że pewnie głodny jak nic nie działa Także Czarek głodzony od urodzenia Oby się teraz uspokoił po tej kaszce, bo już chciałam się w psychiatryku zamknąć