reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Laski, jakie podajecie dzieciom porcje jak karmicie łyżeczka, np ile zupki czy tam czegoś innego? Mój młody się zrobił zawodnik lapczywy, jak mu coś smakuje to mam wrazenie, że mógłby jeść i jeść do porzygu. Mam zamrożone już oddzielone porcje, ale kończę jedna i się zastanawiam czy mu np podać kolejna, czy zwiększyx te porcje... Niby dziecko da znać, że jest pełne, ale ja mam wrażenie, że mój to wcale nie da i potem ewentualnie się porzyga od nadmiaru 😂😂 wcześniej faktycznie tylko próbował, a teraz już nic się nie da przy nim zjeść bo stoi i się drze żeby mu tez dać :D
Ooo super, u nas jak ma apetyt to zjada od poł do calego duzego sloiczka. Jak zje wszystko co jej dam to dorabiam i podaje do momentu az odmówi. Nie wiem czy tak sie powinno robic ale chce zeby zjadla tyle ma ile ma ochote.

Haneczka daje najsłodsze buziaczki 🤭❤️❤️❤️

Załączniki

• Screenshot_20211031_201613_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211031_201613_com.android.gallery3d.jpg
    109,5 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Moj dzisiaj dostał pyrę z gzikiem, podziubał, syfu narobił i ostatecznie za wiele nie zjadł, ale mama uznała, że posiłek był, a od godziny był ryk nie do pohamowania i w końcu ogarnelismy, że pewnie głodny jak nic nie działa 🤦😂 Także Czarek głodzony od urodzenia 😁 Oby się teraz uspokoił po tej kaszce, bo już chciałam się w psychiatryku zamknąć 🙈
U nas to samo😂 Upasłam kaszą na noc i od razu humor lepszy 😂

Do góry