U nas też się zdarza, jedyny sposób jaki znalazłam to raz w nocy zmiana pieluchy. Ale jak się wybudzi to już trochę słabodziewczyny u nas tez ostatnio nocne pieluchy przesikane. Znalazlyscie jakis sposob na to? Moze pampersy beda lepiej trzymac niz dady? A jesli uzywam dada4 to pampers chyba 3, tak?
reklama
Nie no i tak wowwzielam poprawke ze pewnie niemowlecych rozmiarow. wlasnie mialam pytac jak podajesz tak wiec dziekiTakie wiesz,, 2,, skórki oderwane. Pokrojone w kwadraciki kanapeczka to pewnie koniec końców wyjdzie jedna kanapka
TakDziewczyny zauważyłam że często młody jak siedzi to układa jedną nóżkę do przodu a drugą do tyłu. Zdarza się to u was?
Wlasnie tez sie boje tego wybudzenia bo wtedy dramatU nas też się zdarza, jedyny sposób jaki znalazłam to raz w nocy zmiana pieluchy. Ale jak się wybudzi to już trochę słabo
rosenberg
Fanka BB :)
Ja już wolę żeby przesikal niż się rozbudził bo wtedy muszę czekać aż zaśnie znowu. A to loteria czy przesikane czy nie, na noc zakładam Pampers bo dla mnie najlepiej chłoną i czasami trzymają do rana. I u nas to ewidentnie wina tego, że po prostu więcej siurow pielucha nie utrzyma nie tego, że się kręci. Chociaż jak z nim spałam jak faceta nie było to zmieniałam mu pieluchę chwile po karmieniu nocnym jak już spał i udawało się na śpiocha. Teraz nie mam za bardzo jak bo musiałabym go wyciągać z łóżeczka bo śpi całą noc w nim.tzn nie że przesypis noc ale karmie w fotelu obok łóżeczka i potem odkładam, to na zmianę pieluchy musiałabym go przenosić na łóżko więc pewnie by się już obudziłWlasnie tez sie boje tego wybudzenia bo wtedy dramat
Sylwia99
To samo, poprawiam sama jej, albo mówię nóżka nóżka i sama poprawi. Moja siostra jeździ do ortopedy i dzieci wkładki mają, non stop je gania, żeby nogi prostowały.Dziewczyny zauważyłam że często młody jak siedzi to układa jedną nóżkę do przodu a drugą do tyłu. Zdarza się to u was?
rosenberg
Tak u nas się zdarza, że są czasem 2 dziennie, a czasem co 2 dniKobietki, czy Wasze brzdące też więcej robią kup, odkąd rd? Bo moja to 2-3 i pupa czerwona, ostatnio walczyłam z mąka i kremem, bo takie okropne czerwone miała. Teraz to mleko dam i zaraz sru kupa.
reklama
rosenberg
Najbardziej go gonią tubki z musami owocowymi/warzywnymiTak u nas się zdarza, że są czasem 2 dziennie, a czasem co 2 dni