reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

dziewczyny u nas tez ostatnio nocne pieluchy przesikane. Znalazlyscie jakis sposob na to? Moze pampersy beda lepiej trzymac niz dady? A jesli uzywam dada4 to pampers chyba 3, tak?
U nas też się zdarza, jedyny sposób jaki znalazłam to raz w nocy zmiana pieluchy. Ale jak się wybudzi to już trochę słabo 😂

reklama
Wlasnie tez sie boje tego wybudzenia bo wtedy dramat 🥲
Ja już wolę żeby przesikal niż się rozbudził bo wtedy muszę czekać aż zaśnie znowu. A to loteria czy przesikane czy nie, na noc zakładam Pampers bo dla mnie najlepiej chłoną i czasami trzymają do rana. I u nas to ewidentnie wina tego, że po prostu więcej siurow pielucha nie utrzyma 😂😂 nie tego, że się kręci. Chociaż jak z nim spałam jak faceta nie było to zmieniałam mu pieluchę chwile po karmieniu nocnym jak już spał i udawało się na śpiocha. Teraz nie mam za bardzo jak bo musiałabym go wyciągać z łóżeczka bo śpi całą noc w nim.tzn nie że przesypis noc 😂 ale karmie w fotelu obok łóżeczka i potem odkładam, to na zmianę pieluchy musiałabym go przenosić na łóżko więc pewnie by się już obudził

Kobietki, czy Wasze brzdące też więcej robią kup, odkąd rd? Bo moja to 2-3 i pupa czerwona, ostatnio walczyłam z mąka i kremem, bo takie okropne czerwone miała. Teraz to mleko dam i zaraz sru kupa.

reklama
Do góry