reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
[GROUP]ness[/GROUP] warto zerknąć na rabacik przy zakupie fotelika na stronie 8 gwiazdek !;)

Załączniki

• Screenshot_20211022-124231_Facebook.jpg
    Screenshot_20211022-124231_Facebook.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 53
Wczesniej pisalam ze mloda ma sine dziaslo. Dostala ibuprofen i poszla spac. Spi juz 2.5h jak nigdy.... chyba jednak idą te zęby ;/
Wiesz ja
Wczesniej pisalam ze mloda ma sine dziaslo. Dostala ibuprofen i poszla spac. Spi juz 2.5h jak nigdy.... chyba jednak idą te zęby ;/
Akurat nie miałam do czynienia z takim sinym dziąsłem, ale widziałam że dwa razy na FB w grupach o dzieciach, że babki wrzucały właśnie zdjęcia dziąseł z taką siną opuchlizna.i tam większość kobiet pisała, że to często zeby i może być tak że ta opuchlizna pojawia się np gdzieś obok a nie tam gdzie rośnie ząb

Wiesz ja
Akurat nie miałam do czynienia z takim sinym dziąsłem, ale widziałam że dwa razy na FB w grupach o dzieciach, że babki wrzucały właśnie zdjęcia dziąseł z taką siną opuchlizna.i tam większość kobiet pisała, że to często zeby i może być tak że ta opuchlizna pojawia się np gdzieś obok a nie tam gdzie rośnie ząb
Mysle ze to ząb bo mocno opuchniete dziasla i nie da dotknąć ani nic włożyć do buzi.... Ale będę obserwować. Troche mnie to zaniepokoiło bo nie myslalam ze przy zębach moze tak zasiniec dziaslo ;p

reklama
Do góry