Oo super! Dobry patent! Dzięki!Ja takie foremki wkładam do pojemniczka plastikowego, zamykam i do zamrażarki
reklama
G
gość _199
Gość
Oo dzięki, ale ja będę w salonie kupowała, żeby ktoś mi go zamontowal[GROUP]ness[/GROUP] warto zerknąć na rabacik przy zakupie fotelika na stronie 8 gwiazdek !
Aaa rozumiem ;p myslalam ze coś się uda ale jak tak to szkoda.Oo dzięki, ale ja będę w salonie kupowała, żeby ktoś mi go zamontowal
rosenberg
Fanka BB :)
Wiesz jaWczesniej pisalam ze mloda ma sine dziaslo. Dostala ibuprofen i poszla spac. Spi juz 2.5h jak nigdy.... chyba jednak idą te zęby ;/
Akurat nie miałam do czynienia z takim sinym dziąsłem, ale widziałam że dwa razy na FB w grupach o dzieciach, że babki wrzucały właśnie zdjęcia dziąseł z taką siną opuchlizna.i tam większość kobiet pisała, że to często zeby i może być tak że ta opuchlizna pojawia się np gdzieś obok a nie tam gdzie rośnie ząbWczesniej pisalam ze mloda ma sine dziaslo. Dostala ibuprofen i poszla spac. Spi juz 2.5h jak nigdy.... chyba jednak idą te zęby ;/
Mysle ze to ząb bo mocno opuchniete dziasla i nie da dotknąć ani nic włożyć do buzi.... Ale będę obserwować. Troche mnie to zaniepokoiło bo nie myslalam ze przy zębach moze tak zasiniec dziaslo ;pWiesz ja
Akurat nie miałam do czynienia z takim sinym dziąsłem, ale widziałam że dwa razy na FB w grupach o dzieciach, że babki wrzucały właśnie zdjęcia dziąseł z taką siną opuchlizna.i tam większość kobiet pisała, że to często zeby i może być tak że ta opuchlizna pojawia się np gdzieś obok a nie tam gdzie rośnie ząb
marta18691
Fanka BB :)
Oj i co będziesz musiała więcej ugotowaćMyslalam, że ten weekend bd spokojny.... Ale stary zaprosił kuzynkę z mezem, boze jak mi się nic nie chce!
reklama
Kupiłam Chipsy, nachosy, zrobię deskę serów i przekąsek i zamówimy jakiegoś fast fooda o to taki mały plan. Nie chcę mi się dzisiaj nicOj i co będziesz musiała więcej ugotować