reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moje dziewczyny mają po 2 zlote łańcuszki po chrzcie z grawerem . Uważam, że to fajna pamiatka. Dostały od chrzestnych. 😀
Moja też od babci (narzeczonego mamy) dostała łańcuszek srebrny, bo ona modlitewna taka i zabawki, a od jeden z cioci bransoletke srebrną z jakąś biedronka i coś tam. Jeszcze ten bidon beznadziejny od teściowej.

Załączniki

• received_1160591144453365.jpeg
    received_1160591144453365.jpeg
    62,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Dziewczyny, a jak robicie inhalacje? Tzn to pomaga na katar tak ? Wlewacie normalnie sól fizjologiczną do nebulizatora ? I ile razy dziennie ? Mam aspirator ten do buzi i jak chce wyciągnąć to nic nie wychodzi prawie a słyszę że nie może oddychać bo ma zatkany nosek... Dzisiaj kupię elektryczny bo nie wiem czy ja coś robię źle... A boje się że może to pójść dalej do gardełka

Dziewczyny, a jak robicie inhalacje? Tzn to pomaga na katar tak ? Wlewacie normalnie sól fizjologiczną do nebulizatora ? I ile razy dziennie ? Mam aspirator ten do buzi i jak chce wyciągnąć to nic nie wychodzi prawie a słyszę że nie może oddychać bo ma zatkany nosek... Dzisiaj kupię elektryczny bo nie wiem czy ja coś robię źle... A boje się że może to pójść dalej do gardełka
Wode morska mu psikasz? Ja robię inhalacje z około połowy soli.

reklama
Do góry