G
gość _199
Gość
Młody usnal sam w łóżeczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie miałam pisać, że u nas też sukces dzisiaj, poprzytulalismy się na łóżku, opowiedziałam bajkę, pobawił się pierścionkami i zaczął sam przysypiac. Takiego zaspanego zaniosłam do łóżeczka, wiercił się, przysypiał, budził, zapłakał, przewróciłam na boczek, poglaskalam, przewrócił.sie na brzuch i śpi bede próbować tego codziennie aż zalapie, że jak jest zmęczony to sam musi iść spać ale się ojciec zdziwiMłody usnal sam w łóżeczku
Właśnie miałam pisać, że u nas też sukces dzisiaj, poprzytulalismy się na łóżku, opowiedziałam bajkę, pobawił się pierścionkami i zaczął sam przysypiac. Takiego zaspanego zaniosłam do łóżeczka, wiercił się, przysypiał, budził, zapłakał, przewróciłam na boczek, poglaskalam, przewrócił.sie na brzuch i śpi bede próbować tego codziennie aż zalapie, że jak jest zmęczony to sam musi iść spać ale się ojciec zdziwi
U mnie się trochę popsuł w ciągu dnia, tzn już jakiś czas miał dwie drzemki gdzie drugą miał jakoś 14-15. Teraz jest już bardzo śpiący przed 13, i dzisiaj obudził się o 14 a potem już nie chciał spać. Ok 18 już marudny i senny a kąpiel o 19. Jakoś go przetrzymalam i za to kąpiel, butla przy której zasypia, kładę do łóżeczka i bez mruknięcia zasypia, taki zmęczony. Ale ta ostatnia godzina dramat...Właśnie miałam pisać, że u nas też sukces dzisiaj, poprzytulalismy się na łóżku, opowiedziałam bajkę, pobawił się pierścionkami i zaczął sam przysypiac. Takiego zaspanego zaniosłam do łóżeczka, wiercił się, przysypiał, budził, zapłakał, przewróciłam na boczek, poglaskalam, przewrócił.sie na brzuch i śpi bede próbować tego codziennie aż zalapie, że jak jest zmęczony to sam musi iść spać ale się ojciec zdziwi
To super ze zasypia. Mój niestety już się obudził z płaczem, więc musiałam wziąć do cycka ale będę twarda i jutro robię tak samo. W końcu zalapieU mnie się trochę popsuł w ciągu dnia, tzn już jakiś czas miał dwie drzemki gdzie drugą miał jakoś 14-15. Teraz jest już bardzo śpiący przed 13, i dzisiaj obudził się o 14 a potem już nie chciał spać. Ok 18 już marudny i senny a kąpiel o 19. Jakoś go przetrzymalam i za to kąpiel, butla przy której zasypia, kładę do łóżeczka i bez mruknięcia zasypia, taki zmęczony. Ale ta ostatnia godzina dramat...
W sumie mi w dzień też się popsuł. Ostatnio miał dwie drzemki, pierwsza krótsza druga dłuższa, czasami obie długie. A dzisiaj w sumie raz spał 30 min a potem z 20 może i to tyle. Też marudził na wieczórU mnie się trochę popsuł w ciągu dnia, tzn już jakiś czas miał dwie drzemki gdzie drugą miał jakoś 14-15. Teraz jest już bardzo śpiący przed 13, i dzisiaj obudził się o 14 a potem już nie chciał spać. Ok 18 już marudny i senny a kąpiel o 19. Jakoś go przetrzymalam i za to kąpiel, butla przy której zasypia, kładę do łóżeczka i bez mruknięcia zasypia, taki zmęczony. Ale ta ostatnia godzina dramat...
Bardzo dobrze, ewidentnie idzie ku dobremu moja ostatnio ma tak ze sie kreci, kladzie sie na poduszce, na koldrze, na mnie widze ze probuje sama, ale ostatecznie siada z taka zmarnowana mina i zaczyna plakac wiec dostaje cyca i wtedy zasypia. Wlasnie sie zastanawiam czy jej nie kupic poduszki, ale kto wie czy to cos da.To super ze zasypia. Mój niestety już się obudził z płaczem, więc musiałam wziąć do cycka ale będę twarda i jutro robię tak samo. W końcu zalapie
Ehh u nas też już pobudka na jedzenie. Ale dlatego że zjadł na noc tylko 50 ml a zjada po 180.... Liczę że teraz chociaż do 4 pośpi... W poprzednią noc pobudka o 2 z wielkim płaczem, nie mogłam go uspokoić. Ja mam katar okropny, zatoki całe chore... Jesień...To super ze zasypia. Mój niestety już się obudził z płaczem, więc musiałam wziąć do cycka ale będę twarda i jutro robię tak samo. W końcu zalapie
Bardzo dobrze, ewidentnie idzie ku dobremu moja ostatnio ma tak ze sie kreci, kladzie sie na poduszce, na koldrze, na mnie widze ze probuje sama, ale ostatecznie siada z taka zmarnowana mina i zaczyna plakac wiec dostaje cyca i wtedy zasypia. Wlasnie sie zastanawiam czy jej nie kupic poduszki, ale kto wie czy to cos da.
Mi już dzisiaj przeszło, na szczęście mały się nie zaraził gdyby on padł jeszcze, to nie wiem jak bym funkcjonowałaEhh u nas też już pobudka na jedzenie. Ale dlatego że zjadł na noc tylko 50 ml a zjada po 180.... Liczę że teraz chociaż do 4 pośpi... W poprzednią noc pobudka o 2 z wielkim płaczem, nie mogłam go uspokoić. Ja mam katar okropny, zatoki całe chore... Jesień...