Super !!! Zazdroszcze bardzoMłody miał dzisiaj ,2 drzemki po 2 h. Dziękuję mu bardzo spaliśmy razem cały dzień.
reklama
Dziewczyny, mysle czy by nie podać młodej mięsa wołowego - mi sie wydaje ok, ta ksiazka ktora sie sugeruje jest bardzo liberalna i pozwala na podawanie wszystkiego oprocz produktow zakazanych (sol, cukier itd..) - myslicie ze ok? Ktoras podawala juz? Jeszcze nie wiem jak przyrzadze ale mam ochote na steka a przy okazji dala bym jej.
Ewq9
Fanka BB :)
Ja myślę że nie ma problemu, wiadomo że nie możesz zrobić krwistego ani mocno przyprawionego ale taki delikatny będzie okejDziewczyny, mysle czy by nie podać młodej mięsa wołowego - mi sie wydaje ok, ta ksiazka ktora sie sugeruje jest bardzo liberalna i pozwala na podawanie wszystkiego oprocz produktow zakazanych (sol, cukier itd..) - myslicie ze ok? Ktoras podawala juz? Jeszcze nie wiem jak przyrzadze ale mam ochote na steka a przy okazji dala bym jej.
Ja bym dala. Moja ma problem bo nie ma zębówDziewczyny, mysle czy by nie podać młodej mięsa wołowego - mi sie wydaje ok, ta ksiazka ktora sie sugeruje jest bardzo liberalna i pozwala na podawanie wszystkiego oprocz produktow zakazanych (sol, cukier itd..) - myslicie ze ok? Ktoras podawala juz? Jeszcze nie wiem jak przyrzadze ale mam ochote na steka a przy okazji dala bym jej.
rosenberg
Tak, Filip już jadł pulpety wołoweDziewczyny, mysle czy by nie podać młodej mięsa wołowego - mi sie wydaje ok, ta ksiazka ktora sie sugeruje jest bardzo liberalna i pozwala na podawanie wszystkiego oprocz produktow zakazanych (sol, cukier itd..) - myslicie ze ok? Ktoras podawala juz? Jeszcze nie wiem jak przyrzadze ale mam ochote na steka a przy okazji dala bym jej.
Mój mąż też dziś ruszył w delegację, pierwszy raz od 6 lat...
G
gość _199
Gość
Ze mną chyba jest coś nie tak, że cieszyłabym się z delegacji staregoTak, Filip już jadł pulpety wołowe
rosenberg
Może rozłąka by Was umocniła ja już wiem, że jak mój wróci to będę wisieć na nim non stop i nie dam mu żyć tak na niego czasami narzekam, a teraz będę codziennie sobie przypominać że mi go brakujeZe mną chyba jest coś nie tak, że cieszyłabym się z delegacji starego
Sylwia99
Mnie mój wkurza mega często, ale dnia bez niego nie mogę wytrzymać, musi być i koniecMoże rozłąka by Was umocniła ja już wiem, że jak mój wróci to będę wisieć na nim non stop i nie dam mu żyć tak na niego czasami narzekam, a teraz będę codziennie sobie przypominać że mi go brakuje
reklama
Sylwia99
My dzisiaj jeszcze na zakupy pojechaliśmy z narzeczonym, Lena u teściowej została i chrzestna pilnowała i jeszcze jedna ciotka była. W galerii był jakiś tam konkurs i wzięliśmy udział i wygraliśmy kartę podarunkową na 150 zł i buty sobie kupiłam w ccc.