Mój mąż na odwrót, przytyl kiedys bardzo duzo, tez twierdzil ze po rodzicach, bo u niego kazdy ma tendencje do tycia. Az tu nagle zrezygnowal z fasfoodów, slodyczy, batoników, nocnego obżarstwa, zaczal regularnie uprawiac sport i nagle jednak sie okazalo ze to nie genyNo też fakt mój mąż był kiedyś chudy jak patyk a potem zaczął tyc po mamie to ma
reklama
marta18691
Fanka BB :)
My nie jemy fast foodów z mc wolę sama zrobić hamburgera nieraz swoje bułki robimy z mielonego kotlet i jest najlepszeMój mąż na odwrót, przytyl kiedys bardzo duzo, tez twierdzil ze po rodzicach, bo u niego kazdy ma tendencje do tycia. Az tu nagle zrezygnowal z fasfoodów, slodyczy, batoników, nocnego obżarstwa, zaczal regularnie uprawiac sport i nagle jednak sie okazalo ze to nie geny
G
gość _199
Gość
Ale są osoby, które zra za 5 i są chude. Mój facet tak ma. To ile on potrafi dziennie zjeść to się w głowie nie mieści. A krata na brzuchu jestMój mąż na odwrót, przytyl kiedys bardzo duzo, tez twierdzil ze po rodzicach, bo u niego kazdy ma tendencje do tycia. Az tu nagle zrezygnowal z fasfoodów, slodyczy, batoników, nocnego obżarstwa, zaczal regularnie uprawiac sport i nagle jednak sie okazalo ze to nie geny
*Katarina*
Ale coś w tych genach musi być . Miałam koleżankę w szkole, no chuda taka jak patyk a na śniadanie jadła 3 bułki, nie ćwiczyła. Zawsze zazdrościłam jej tego bo ja musiałam pilnować się z jedzeniem żeby nie wyglądać jak orka , a jeść uwielbiam hehe.
Tez znam takie osoby… ale wydaje mi sie ze to rzadkie przypadki i jednak wiekszosc z nas ma mniej wiecej podobny metabolizm. Wiadomo ze te rzadkie przypadki sa w jedna i druga strone. I ja sama pamietam ze moi rodzice wcale nie zaszczepili we mnie zdrowych nawyków. Pozniej zajelo mi lata i to w zasadzie „dzięki” problemom żołądkowym zeby je zmienic. Wiem jak bardzo trudne jest zmienienie nawyków żywieniowych. BARDZO. W sumie gdyby nie problemy zdrowotne to chyba bym nie byla w stanie. I wierze ze odpowiedzialnoscia rodzica jest stworzenie w domu warunków gdzie zdrowe jedzenie jest preferowane. Wiadomo ze pewnie rzeczywistosc bedzie naginac zasady.Ale coś w tych genach musi być . Miałam koleżankę w szkole, no chuda taka jak patyk a na śniadanie jadła 3 bułki, nie ćwiczyła. Zawsze zazdrościłam jej tego bo ja musiałam pilnować się z jedzeniem żeby nie wyglądać jak orka , a jeść uwielbiam hehe.
G
gość _199
Gość
Dziewczyny czy wasze maluchy biją się po główce ?
Alek zaczął pięścią uderzać w swoją główkę, powtarza się to już od ponad tygodnia
Alek zaczął pięścią uderzać w swoją główkę, powtarza się to już od ponad tygodnia
Moja mamusia pozwalała nam często zupki chińskie, słodycze, pizze itp itd. Smażone kotlety, ziemniaki polane tłuszczem.. I bylam chuda jak patyk... Ale myślę, że latami się to zbierało az poniosłam konsekwencje dużej dupy bo przecież nic od razu się nie robi... Teraz jako dorosla kobieta mam umiar... I moja starsza zna mc, je frytki tam nie często ale jej sie zdarza. Tak samo słodycze jasne, że jej czasami pozwalam. Jedyne czego nie pozwalam to słodkie napoje.Tez znam takie osoby… ale wydaje mi sie ze to rzadkie przypadki i jednak wiekszosc z nas ma mniej wiecej podobny metabolizm. Wiadomo ze te rzadkie przypadki sa w jedna i druga strone. I ja sama pamietam ze moi rodzice wcale nie zaszczepili we mnie zdrowych nawyków. Pozniej zajelo mi lata i to w zasadzie „dzięki” problemom żołądkowym zeby je zmienic. Wiem jak bardzo trudne jest zmienienie nawyków żywieniowych. BARDZO. W sumie gdyby nie problemy zdrowotne to chyba bym nie byla w stanie. I wierze ze odpowiedzialnoscia rodzica jest stworzenie w domu warunków gdzie zdrowe jedzenie jest preferowane. Wiadomo ze pewnie rzeczywistosc bedzie naginac zasady.
Ohh lalunia by juz chciala żebyś zmieniła jej pampersa, przecież ci pokazuje!Dziewczyny czy wasze maluchy biją się po główce ?
reklama
Ewq9
Ale ma bujne włoskiOjjj bardzo by chciała