Łyżeczki np tak nie chciala zalapacJa mojej pokazalam, polazuje jej kawalek, pozniej gryze, a pozniej jej daje … i od razu wpakowala do buzi. Teraz juz sama bierze jak jest w krzeselku, to kuma ze to czas jedzenia.
Ale to tez ten typ co wszystko pakuje do buzi, wiec nie wiem czy moge sobie przypisywac to ze zalapala
reklama
Ooo a co to za tacko-talerz macie???Moj na początku nie łapał sam jedzenia a tez wszystko inne pakuje do buzi i gryzie meble, szczebelki w łóżeczku... A teraz wsuwa na mięso to się rzuca najszybciej
Ja wczoraj zgapilam od Ciebie makaron z pesto, ale mlodej niestety nie podpasowal. Pewnie dlatego ze zmieszalam jeszcze z nieosolonym szpinakiem mi tez nie smakowalo
Tak, albo tam do tego parku przy krowodrzej gorce mozna zajechacPiękna pogoda ciepło, chłodny wiaterek, słoneczko, rześko, no bomba. Jeszcze dzisiaj zauważyliśmy, że zrobili nam przystanek autobusowy praktycznie pod chatą jutro zawijamy na spacer do miasta
rosenberg
Fanka BB :)
Mrożonym szpinakiem? Ja robię pesto ze szpinaku baby. Pyszne jest. Jak w ogóle robisz pesto? Może coś ze składników jej nie przypasowało. ja robię rukolą/szpinak baby/bazylia zależnie które mam i słonecznik plus płatki drożdżowe(daje zamiast sera), oliwa, pieprz. Młody lubi każda z wersji zieleninyOoo a co to za tacko-talerz macie???
Ja wczoraj zgapilam od Ciebie makaron z pesto, ale mlodej niestety nie podpasowal. Pewnie dlatego ze zmieszalam jeszcze z nieosolonym szpinakiem mi tez nie smakowalo
Ja dalam kupne bo mielismy akurat dzien wczesniej otworzone. Tak, wczoraj poszlo z mrozonym, bo akurat na szybko do lewiatana skoczylam i nie bylo swiezego. Tak dalabym ze swiezym, tylko wczesniej bym zmiksowala. Przygotowalam na patelni, na oliwie z czosnkiem i innymi przyprawami, ale jednak bez soli słabo smakowaloMrożonym szpinakiem? Ja robię pesto ze szpinaku baby. Pyszne jest. Jak w ogóle robisz pesto? Może coś ze składników jej nie przypasowało. ja robię rukolą/szpinak baby/bazylia zależnie które mam i słonecznik plus płatki drożdżowe(daje zamiast sera), oliwa, pieprz. Młody lubi każda z wersji zieleniny
Ale wlasnie myslalam zeby Cie podpytac jak robisz bo Ty pewnie sama zrobilas
rosenberg
G
gość _199
Gość
Czemu nie zdrowe ?Aaa to ja daje na łyżeczce tubki. Nie zdrowe dla zębów chociaż Hania nie ma
Pewnie ulatwia sprzatanie@Tola90 a co do tej tacki to nie wiem skąd jest niestety, ale fajna. Zakładam że z Auchana bo to po moim bratanku a mój brat wszystko w Auchanie kupował jest tylko takie coś wygrawerowane
Sylwia99
Ja też daje z łyżeczki gdzieś na fejsie widziałam, że radzą nie dawac prosto z tubki, bo jakaś mama trafiła na pleśń w środku.Aaa to ja daje na łyżeczce tubki. Nie zdrowe dla zębów chociaż Hania nie ma
reklama
rosenberg
No mega bo wyrzucam z niej resztki i wkładam do zmywarki. A krzesełko mamy antilop to czyści się raz dwa. Dzisiaj tylko troszke mięska na podłodze byłoPewnie ulatwia sprzatanie