reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mojej pokazalam, polazuje jej kawalek, pozniej gryze, a pozniej jej daje … i od razu wpakowala do buzi. Teraz juz sama bierze jak jest w krzeselku, to kuma ze to czas jedzenia.

Ale to tez ten typ co wszystko pakuje do buzi, wiec nie wiem czy moge sobie przypisywac to ze zalapala 🤣
Łyżeczki np tak nie chciala zalapac 😅🤪

reklama
Moj na początku nie łapał sam jedzenia a tez wszystko inne pakuje do buzi i gryzie meble, szczebelki w łóżeczku... A teraz wsuwa :D na mięso to się rzuca najszybciej 😂
Ooo a co to za tacko-talerz macie???

Ja wczoraj zgapilam od Ciebie makaron z pesto, ale mlodej niestety nie podpasowal. Pewnie dlatego ze zmieszalam jeszcze z nieosolonym szpinakiem 🤣 mi tez nie smakowalo 🤣🤣🤣

Ooo a co to za tacko-talerz macie???

Ja wczoraj zgapilam od Ciebie makaron z pesto, ale mlodej niestety nie podpasowal. Pewnie dlatego ze zmieszalam jeszcze z nieosolonym szpinakiem 🤣 mi tez nie smakowalo 🤣🤣🤣
Mrożonym szpinakiem? Ja robię pesto ze szpinaku baby. Pyszne jest. Jak w ogóle robisz pesto? Może coś ze składników jej nie przypasowało. ja robię rukolą/szpinak baby/bazylia zależnie które mam i słonecznik plus płatki drożdżowe(daje zamiast sera), oliwa, pieprz. Młody lubi każda z wersji zieleniny :D

Mrożonym szpinakiem? Ja robię pesto ze szpinaku baby. Pyszne jest. Jak w ogóle robisz pesto? Może coś ze składników jej nie przypasowało. ja robię rukolą/szpinak baby/bazylia zależnie które mam i słonecznik plus płatki drożdżowe(daje zamiast sera), oliwa, pieprz. Młody lubi każda z wersji zieleniny :D
Ja dalam kupne 🤣🤣🤣 bo mielismy akurat dzien wczesniej otworzone. Tak, wczoraj poszlo z mrozonym, bo akurat na szybko do lewiatana skoczylam i nie bylo swiezego. Tak dalabym ze swiezym, tylko wczesniej bym zmiksowala. Przygotowalam na patelni, na oliwie z czosnkiem i innymi przyprawami, ale jednak bez soli słabo smakowalo 🤭

Ale wlasnie myslalam zeby Cie podpytac jak robisz bo Ty pewnie sama zrobilas 🤔

@Tola90 a co do tej tacki to nie wiem skąd jest niestety, ale fajna. Zakładam że z Auchana bo to po moim bratanku a mój brat wszystko w Auchanie kupował 😂😂 jest tylko takie coś wygrawerowane

Załączniki

• IMG_20210921_170036.jpg
    IMG_20210921_170036.jpg
    785,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry