reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama

Załączniki

• zdj.png
    zdj.png
    62,2 KB · Wyświetleń: 66
  • zdj2.png
    zdj2.png
    37,5 KB · Wyświetleń: 64
Mamy chłopców.
Jakie macie kurtki na jesień ?
Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki 🤷

Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki 🤷
Jq tez mysle jeszcze nad kupnem kombinezonu. Co do kurtki to mloda sie wierci i placze bo grubo i wgl. Na rękach się kurtka podwija. A tak to bedzoe spokoj.

Ja właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.

polarek newbie
kurtka next
Ee e to nie dla.mnie przedział cenowy 😁

reklama
Do góry