reklama
u nas polarki narazie zdają egzamin, najbardziej daje radę taki beżowyMamy chłopców.
Jakie macie kurtki na jesień ?
a na kurtkę czekamy
Załączniki
G
gość _199
Gość
skad masz?u nas polarki narazie zdają egzamin, najbardziej daje radę taki beżowy
a na kurtkę czekamy
polarek newbieskad masz?
kurtka next
Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtkiMamy chłopców.
Jakie macie kurtki na jesień ?
Jq tez mysle jeszcze nad kupnem kombinezonu. Co do kurtki to mloda sie wierci i placze bo grubo i wgl. Na rękach się kurtka podwija. A tak to bedzoe spokoj.Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki
G
gość _199
Gość
Ja właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.Ja aktualnie mam tylko jedną, cieniutką przeciwdeszczówkę, miałam w ciuszkach które wzięłam po dzieciakach siostry, póki co jest ok, a dalej będę myśleć. Mam jeszcze drugą grubszą, ale wydaje się dość duża. Ostatecznie pewnie kupię jakiś kombinezon przejściowy i na zimę też kombinezon, jakoś mały mniej wariuje przy zakładaniu kombinezonu niż kurtki
Ee e to nie dla.mnie przedział cenowypolarek newbie
kurtka next
W Sinsay patrzyłaś? ja ogolnie wole takie dzieci w kombinezonach, nic się nie zawija ani nicJa właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.
Ee e to nie dla.mnie przedział cenowy
G
gość _199
Gość
W kombinezonie młody płacze w aucie m, bo mu za gorąco, a głównie szukam czegoś na wyjście do autaW Sinsay patrzyłaś? ja ogolnie wole takie dzieci w kombinezonach, nic się nie zawija ani nic
reklama
Ja mam poprostu dresowy kombinezon do samochodu to kocem zawiń, bo i tak w foteliku kurtke powinno się zdjacW kombinezonie młody płacze w aucie m, bo mu za gorąco, a głównie szukam czegoś na wyjście do auta