Mok glodomor tez zjada 150 co 3h. Nawet czasem mniej ale probowalam dac więcej to nie chce. ;DCzy tylko mój głodomor je mleko dalej co 3 godziny w dzień? Wychodzi dalej 6 karmień po 150ml. Jeśli chodzi o obiadki to zjada pół słoiczka dodatkowo, boje się jej dac cały żeby brzuszek nie bolał bo zdarza jej się czasem...
reklama
Mloda nauczyla sie wczoraj wieczorem przekręcać z brzucha na plecy !!! I wiecie co ? Obudzila sie w nocy tylko raz ;D nie wiem czy to zbieg okoliczności ale juz nie musialam wstawać jej przekręcać w nocy na plecy i nie było tego jęczenie. Wyspalam się jak nigdy. Od 20 do 6 rano z jedną pobudka !!!
marta18691
Fanka BB :)
No każdy robi inaczej jak ktoś chce to kupi nowy wózek czy łóżeczkoNo to i tak wolałabym ubranka z lumpa kupić niż wózek, czy łóżeczko po obcym dziecku. Te ubranka dla niemowląt to często są nawet niewynoszone, bo dziecko szybko rośnie, a wózek to upaprany jedzeniem (i żeby tylko), łóżeczko to co najwyżej bez materaca bym wzięła, ale naprawdę nie wiem jaką musiałabym mieć złą sytuację finansową, żeby kupić używane zamiast chociażby najtańszego nowego
Butów używanych to bym nawet dla siebie nie kupiła/wzięła, nawet po rodzinieJa terwz nawet kupuje nowy materac dla hani żeby po basi nie miala ja to uczulona jestem na temat butow. Używanych w życiu dls dziecka, każda noga inaczej się kształtuje inaczej się chodzi... I jak sobie pomyślę że teraz x2 będę wydawać na buty dla dzieci to mi się plakac chce
Co innego kupić nowy wózek od osoby prywatnej, jeszcze z folią, tak jak piszesz, a co innego faktycznie używany, nawet w dobrym stanie Ja pisałam o używanym.Ja tam wózek kupiłam jeszcze z folią na rączce, bo im żal było go używać xd.
No buty muszą być nowe, nawet w dorosłym życiu nie ubiorę od kogoś butów.
W dodatku buty będzie miał jak najlepsze, na tym nie będę oszczędzała.
Mój też ostatnio bardziej się darł przy badaniu niż podczas samego szczepienia przed nami jeszcze tylko WZW B i meningokoki, a potem chwila spokojuMy dzisiaj po szczepieniu, bałam się, że będzie wrzask. A ta bardziej płakała przy ważeniu, niż przy szczepieniu. Teraz spokój na pół roku. Lena waży 8 kg.
sandra0777
No ja wlasnie mam duzo z Mayoral i kupilam komplet za 150 a nie moge za 50 sprzedacMnie wkurza to, że np kupilam hani bluze za 69 zł a sprzedaje za 20
Ale to chyba takie pierwsze zauroczenie bycia mama i teraz juz nie kupujemy takich drogich
sandra0777
Moj je tak samo-czasem nawet co 2,5 godziny i caly sloiczek warzyw plus jakis owocCzy tylko mój głodomor je mleko dalej co 3 godziny w dzień? Wychodzi dalej 6 karmień po 150ml. Jeśli chodzi o obiadki to zjada pół słoiczka dodatkowo, boje się jej dac cały żeby brzuszek nie bolał bo zdarza jej się czasem...
reklama
Powiem Ci tak ja nadal szaleje sukienkami dla starszej z mayroyala bo są piękne kupilam zestaw na chrzciny to nawet nie chce sobie myśleć za ile sprzedam go chrzciny mam za tydzień a już tyle wydałam na ozdoby, i sie zastanawiam po coNo ja wlasnie mam duzo z Mayoral i kupilam komplet za 150 a nie moge za 50 sprzedac
Ale to chyba takie pierwsze zauroczenie bycia mama i teraz juz nie kupujemy takich drogich