reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wystarczyło małemu rączkę poprawić do obrotu i z boczku bez problemu się przekręca, mam nadzieję, że już niedługo sam to zakuma 😂
Zakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecac 🤣 i dwa dni pozniej juz robila fikołki na brzuch 😁 a jeszcze widze zr na lozku jej duzo latwiej niz na podlodze twardej. I teraz tez na lozku sie roluje od razu jak ja dam. A na puzlach do raczkowania pare razy tylko, jescze sie czai.

Ja tam nie jestem 😁 jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są 😁 i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach 😁
Mi też wiele brakuje do feministki 🤣 po prostu czasem jak patrzę na mojego chłopa, to myślę, że Seksmisja mogłaby wydarzyć się naprawdę 🙈

Ja tam nie jestem 😁 jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są 😁 i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach 😁
Ja wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunku 😂 zapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów 😂 przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania 😀

Ja wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunku 😂 zapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów 😂 przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania 😀
To fajnie😀a mój ma budzik nastawiony a I tak godzinę wcześniej mu się załącza darmowy budzik 🤣🤣jak nie dasz butli na czas to ryk jeszcze większy🤣chyba bym musiała mieć takiego pilota co przyspiesza czas i zwalnia 🤣🤣🤣

Ja zawsze mówię, im mniej mi pomagasz tym bardziej zdaje sobie sprawę, że cie nie potrzebuje. Za niedługo sama wniosek lodówkę i wtedy będę cię mogła spakować 😁

Młody wstał raz o 2, potem o 6, dałam mu cycka i śpi do teraz razem ze starym. Szok normalnie 🙉

Zakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecac 🤣 i dwa dni pozniej juz robila fikołki na brzuch 😁 a jeszcze widze zr na lozku jej duzo latwiej niz na podlodze twardej. I teraz tez na lozku sie roluje od razu jak ja dam. A na puzlach do raczkowania pare razy tylko, jescze sie czai.
Mój też na łóżku tak szaleje jakby go prąd kopnął :D na puzzlach jest spokojniejszy 🤭

reklama
Ja już 2 mam, oczywiście poczekała na wyjazd nad morze...

Pozdrawiamy [emoji2]
Dostałam miesiączke, pierwsza od bardzo dawna [emoji26][emoji26][emoji26]
W-Po%C5%BCoFoto_Mielno-06.jpeg

Do góry