Ja tam nie jestem jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawachOstatnio stwierdziłam, że ciężko jest być feministką mając syna
reklama
Zakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecac i dwa dni pozniej juz robila fikołki na brzuch a jeszcze widze zr na lozku jej duzo latwiej niz na podlodze twardej. I teraz tez na lozku sie roluje od razu jak ja dam. A na puzlach do raczkowania pare razy tylko, jescze sie czai.Wystarczyło małemu rączkę poprawić do obrotu i z boczku bez problemu się przekręca, mam nadzieję, że już niedługo sam to zakuma
G
gość _199
Gość
Mi też wiele brakuje do feministki po prostu czasem jak patrzę na mojego chłopa, to myślę, że Seksmisja mogłaby wydarzyć się naprawdęJa tam nie jestem jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach
marta18691
Fanka BB :)
DobreMi też wiele brakuje do feministki po prostu czasem jak patrzę na mojego chłopa, to myślę, że Seksmisja mogłaby wydarzyć się naprawdę
Ja wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunku zapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomaganiaJa tam nie jestem jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach
marta18691
Żeby wszystko było takie prawdziwe w życiu i mogło być łatweJa tam nie jestem jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach
marta18691
To fajniea mój ma budzik nastawiony a I tak godzinę wcześniej mu się załącza darmowy budzik jak nie dasz butli na czas to ryk jeszcze większychyba bym musiała mieć takiego pilota co przyspiesza czas i zwalniaJa wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunku zapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania
G
gość _199
Gość
Ja zawsze mówię, im mniej mi pomagasz tym bardziej zdaje sobie sprawę, że cie nie potrzebuje. Za niedługo sama wniosek lodówkę i wtedy będę cię mogła spakowaćJa wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunku zapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania
Młody wstał raz o 2, potem o 6, dałam mu cycka i śpi do teraz razem ze starym. Szok normalnie
rosenberg
Mój też na łóżku tak szaleje jakby go prąd kopnął na puzzlach jest spokojniejszyZakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecac i dwa dni pozniej juz robila fikołki na brzuch a jeszcze widze zr na lozku jej duzo latwiej niz na podlodze twardej. I teraz tez na lozku sie roluje od razu jak ja dam. A na puzlach do raczkowania pare razy tylko, jescze sie czai.
reklama
zgredzus
Ja już 2 mam, oczywiście poczekała na wyjazd nad morze...
Pozdrawiamy [emoji2]
Pozdrawiamy [emoji2]
Dostałam miesiączke, pierwsza od bardzo dawna [emoji26][emoji26][emoji26]