reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Szkoda życia na takie analizowanie. Dziecka nie można odizolować od wszystkich zagrożeń, koniec końców zaraz dzieci będą uczulone na wszystko bo wszystkiego się unika.. Dzisiaj Hania zjadla piasek z plaży, pewnie sraja tam koty. Niestety tak uczą się dzieci świata. Jeżeli wszystkiego się zabroni to będą miały zaburzenia sensoryczne. Tu nad jeziorem piore jej ciuchy w normalnym proszku i zyje 😀chemia? Pewnie, że tak niestety wszystko jest chemia
Ja jak mi się skończy ten płyn dziecięcy to też będę prała w zwykłym, szczególnie, że nasze rzeczy też piorę w płynie. Raz nawet na początku mu śpiocha wyprałam w naszym płynie i nic się nie stało, nie ma co wariować z tym eko i wszystko oddzielnie dla dziecka, jeśli dziecko nie ma żadnych alergii ani wskazań zdrowotnych 👍

reklama
Szkoda życia na takie analizowanie. Dziecka nie można odizolować od wszystkich zagrożeń, koniec końców zaraz dzieci będą uczulone na wszystko bo wszystkiego się unika.. Dzisiaj Hania zjadla piasek z plaży, pewnie sraja tam koty. Niestety tak uczą się dzieci świata. Jeżeli wszystkiego się zabroni to będą miały zaburzenia sensoryczne. Tu nad jeziorem piore jej ciuchy w normalnym proszku i zyje 😀chemia? Pewnie, że tak niestety wszystko jest chemia
Dokładnie, robię tak samo 😁 dzisiaj młodemu zmieniałam pieluchę, a tam kocia sierść 😁😁
Ja jak mi się skończy ten płyn dziecięcy to też będę prała w zwykłym, szczególnie, że nasze rzeczy też piorę w płynie. Raz nawet na początku mu śpiocha wyprałam w naszym płynie i nic się nie stało, nie ma co wariować z tym eko i wszystko oddzielnie dla dziecka, jeśli dziecko nie ma żadnych alergii ani wskazań zdrowotnych 👍
Ja akurat uwielbiam proszki dla dzieci i powiedzialam już że będę tylko w takim prała, bo on nie pachną, ale pieluchy jak jestem u mamy to mu w mydlę wypiore i jakoś żyje, dupki mu jeszcze nie wypaliło 🤣

😂😂😂 pewnie że nie ma co wariować każdy robi jak uważa
a ja tam wszystko piorę w baby nawet swoje i Męża i też żyjemy 😂😂😂

Dokładnie, robię tak samo 😁 dzisiaj młodemu zmieniałam pieluchę, a tam kocia sierść 😁😁

Ja akurat uwielbiam proszki dla dzieci i powiedzialam już że będę tylko w takim prała, bo on nie pachną, ale pieluchy jak jestem u mamy to mu w mydlę wypiore i jakoś żyje, dupki mu jeszcze nie wypaliło 🤣
We wszystkim trzeva znać umiar bo maniakalne kontrolowanie dziecka może tylko zaszkodzić. Hanie gryza komary , je piasek 😂 takze ma szkole zycia😂

Jeszcze na koniec wam powiem, że teraz do wszystkiego ludzia potrzebne są ebokki. Niedługo będzie ebook jak podetrzeć dupke dziecku (pewnie już jest).

Ja uwielbiam jak pranie pachnie intensywnie 😀 do takiej pościeli wchodzić mmmm😀😀😀 w domu skończę dziecięce proszki i zaczynam normalnie prac 😀 butelki hani tez myje w zwykłym płynie 😂

Jeszcze na koniec wam powiem, że teraz do wszystkiego ludzia potrzebne są ebokki. Niedługo będzie ebook jak podetrzeć dupke dziecku (pewnie już jest).
ebook nie ale video masz dla dzieci więc nie drastyczne 😜

Ja uwielbiam jak pranie pachnie intensywnie 😀 do takiej pościeli wchodzić mmmm😀😀😀 w domu skończę dziecięce proszki i zaczynam normalnie prac 😀 butelki hani tez myje w zwykłym płynie 😂
Ja też lubię jak pranie ładnie pachnie i się wkurzam jak za bardzo mi zwietrzeje na balkonie 😂 daję sporo płynu do płukania, a i tak nigdy nie pachnie tak mocno jakbym chciała.
Butelki też myję w zwykłym płynie, ale od zawsze myłam w zwykłym, nawet nie pomyślałam, żeby kupować jakiś specjalny 🤯

reklama
Ja już biorę dawno w naszym proszku i nic się nie dzieje 🤣

Do góry