Ja jak mi się skończy ten płyn dziecięcy to też będę prała w zwykłym, szczególnie, że nasze rzeczy też piorę w płynie. Raz nawet na początku mu śpiocha wyprałam w naszym płynie i nic się nie stało, nie ma co wariować z tym eko i wszystko oddzielnie dla dziecka, jeśli dziecko nie ma żadnych alergii ani wskazań zdrowotnychSzkoda życia na takie analizowanie. Dziecka nie można odizolować od wszystkich zagrożeń, koniec końców zaraz dzieci będą uczulone na wszystko bo wszystkiego się unika.. Dzisiaj Hania zjadla piasek z plaży, pewnie sraja tam koty. Niestety tak uczą się dzieci świata. Jeżeli wszystkiego się zabroni to będą miały zaburzenia sensoryczne. Tu nad jeziorem piore jej ciuchy w normalnym proszku i zyje chemia? Pewnie, że tak niestety wszystko jest chemia
reklama
G
gość _199
Gość
Dokładnie, robię tak samo dzisiaj młodemu zmieniałam pieluchę, a tam kocia sierśćSzkoda życia na takie analizowanie. Dziecka nie można odizolować od wszystkich zagrożeń, koniec końców zaraz dzieci będą uczulone na wszystko bo wszystkiego się unika.. Dzisiaj Hania zjadla piasek z plaży, pewnie sraja tam koty. Niestety tak uczą się dzieci świata. Jeżeli wszystkiego się zabroni to będą miały zaburzenia sensoryczne. Tu nad jeziorem piore jej ciuchy w normalnym proszku i zyje chemia? Pewnie, że tak niestety wszystko jest chemia
Ja akurat uwielbiam proszki dla dzieci i powiedzialam już że będę tylko w takim prała, bo on nie pachną, ale pieluchy jak jestem u mamy to mu w mydlę wypiore i jakoś żyje, dupki mu jeszcze nie wypaliłoJa jak mi się skończy ten płyn dziecięcy to też będę prała w zwykłym, szczególnie, że nasze rzeczy też piorę w płynie. Raz nawet na początku mu śpiocha wyprałam w naszym płynie i nic się nie stało, nie ma co wariować z tym eko i wszystko oddzielnie dla dziecka, jeśli dziecko nie ma żadnych alergii ani wskazań zdrowotnych
pewnie że nie ma co wariować każdy robi jak uważaJa jak mi się skończy ten płyn dziecięcy to też będę prała w zwykłym, szczególnie, że nasze rzeczy też piorę w płynie. Raz nawet na początku mu śpiocha wyprałam w naszym płynie i nic się nie stało, nie ma co wariować z tym eko i wszystko oddzielnie dla dziecka, jeśli dziecko nie ma żadnych alergii ani wskazań zdrowotnych
a ja tam wszystko piorę w baby nawet swoje i Męża i też żyjemy
We wszystkim trzeva znać umiar bo maniakalne kontrolowanie dziecka może tylko zaszkodzić. Hanie gryza komary , je piasek takze ma szkole zyciaDokładnie, robię tak samo dzisiaj młodemu zmieniałam pieluchę, a tam kocia sierść
Ja akurat uwielbiam proszki dla dzieci i powiedzialam już że będę tylko w takim prała, bo on nie pachną, ale pieluchy jak jestem u mamy to mu w mydlę wypiore i jakoś żyje, dupki mu jeszcze nie wypaliło
Ja uwielbiam jak pranie pachnie intensywnie do takiej pościeli wchodzić mmmm w domu skończę dziecięce proszki i zaczynam normalnie prac butelki hani tez myje w zwykłym płynieJa jak mi się skończy ten płyn dziecięcy to też będę prała w zwykłym, szczególnie, że nasze rzeczy też piorę w płynie. Raz nawet na początku mu śpiocha wyprałam w naszym płynie i nic się nie stało, nie ma co wariować z tym eko i wszystko oddzielnie dla dziecka, jeśli dziecko nie ma żadnych alergii ani wskazań zdrowotnych
ebook nie ale video masz dla dzieci więc nie drastyczneJeszcze na koniec wam powiem, że teraz do wszystkiego ludzia potrzebne są ebokki. Niedługo będzie ebook jak podetrzeć dupke dziecku (pewnie już jest).
I to jest przydatna i czytelnie zaprezentowana lekcja podcierania pupy dla małych dzieci
Demotywatory to śmieszne, ironiczne i poważne plakaty - obrazki o życiu, miłości, dzieciństwie i dorastaniu, animowane gify, śmieszne i ciekawe filmy. Aktualności i przegląd internetu, cytaty.
www.google.pl
Ja też lubię jak pranie ładnie pachnie i się wkurzam jak za bardzo mi zwietrzeje na balkonie daję sporo płynu do płukania, a i tak nigdy nie pachnie tak mocno jakbym chciała.Ja uwielbiam jak pranie pachnie intensywnie do takiej pościeli wchodzić mmmm w domu skończę dziecięce proszki i zaczynam normalnie prac butelki hani tez myje w zwykłym płynie
Butelki też myję w zwykłym płynie, ale od zawsze myłam w zwykłym, nawet nie pomyślałam, żeby kupować jakiś specjalny
G
gość _199
Gość
To też racjaJeszcze na koniec wam powiem, że teraz do wszystkiego ludzia potrzebne są ebokki. Niedługo będzie ebook jak podetrzeć dupke dziecku (pewnie już jest).
Młody dzisiaj sjadl marchewkę z selerem więc spoko. Będzie chyba jadł warzywa
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja już biorę dawno w naszym proszku i nic się nie dziejeJa jak mi się skończy ten płyn dziecięcy to też będę prała w zwykłym, szczególnie, że nasze rzeczy też piorę w płynie. Raz nawet na początku mu śpiocha wyprałam w naszym płynie i nic się nie stało, nie ma co wariować z tym eko i wszystko oddzielnie dla dziecka, jeśli dziecko nie ma żadnych alergii ani wskazań zdrowotnych