reklama
marta18691
Fanka BB :)
No i fajnie że się pojawilasHej Dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie bylo,nawet nie wiem czy mnie pamietacie wczoraj przeczytalam troszke postow, ciesze sie, ze Wasze Maluchy sa zdrowe i u kazdej z Was jest ok, bede Was podczytywac bo dajecie duzo cennych rad ja mam malego Witka i jestem naszczesliwsza osoba na swiecie
@marta18691 a Ty jestes chyba najbardziej pozytywna osoba jaka znam, zawsze zadowolona, bez zadnych problemow, dobrze nastawiona do swiata i tak trzymaj
Ja na razie żadnej nie używam, ale jak zaczniemy używać to Elmex dla dzieci, dentystka ją rekomendowała chyba głównie ze względu na to, że nie jest smakowa, w sensie taka słodka jak inne pasty i potem jest mniejszy problem z przejściem na normalną pastęDziewczyny jaka pastę używacie do zębów
rosenberg
Hej! Pamiętam, że też byłaś z Krakowa, gdzie w końcu rodziłaś i jak wrażenia?Hej Dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie bylo,nawet nie wiem czy mnie pamietacie wczoraj przeczytalam troszke postow, ciesze sie, ze Wasze Maluchy sa zdrowe i u kazdej z Was jest ok, bede Was podczytywac bo dajecie duzo cennych rad ja mam malego Witka i jestem naszczesliwsza osoba na swiecie
@marta18691 a Ty jestes chyba najbardziej pozytywna osoba jaka znam, zawsze zadowolona, bez zadnych problemow, dobrze nastawiona do swiata i tak trzymaj
Maluszek001
Ja kupiłam w rossmanie ten zestaw. Tylko podobno trzeba czytać skład, bo są trzy różne odmiany. U nas była ta najlepsza opcja.Dziewczyny jaka pastę używacie do zębów
Załączniki
marta18691
No ja zawsze używałam 0-6z z elmex nie wiedziałam że są jakieś odmiany inne
Ja kupiłam w rossmanie ten zestaw. Tylko podobno trzeba czytać skład, bo są trzy różne odmiany. U nas była ta najlepsza opcja.
Sylwia99
Moja stół gryzłaMój młody kaloryfer liże namiętnie. Każdy. Czy to u dziadkow czy tu u nas. Chwila nieuwagi a on już przy kaloryferze
ale tak czy inaczej masz w niej cukier więc smakowaJa na razie żadnej nie używam, ale jak zaczniemy używać to Elmex dla dzieci, dentystka ją rekomendowała chyba głównie ze względu na to, że nie jest smakowa, w sensie taka słodka jak inne pasty i potem jest mniejszy problem z przejściem na normalną pastę
reklama
G
gość _199
Gość
A jest jakaś niesmakowa bez cukru?ale tak czy inaczej masz w niej cukier więc smakowa