reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wiadomo nie ma się na to wpływu, chodzi bardziej o to, że taki 5 MSC je więcej np w nocy i zęby automatycznie się psują. Bardziej w tym kierunku, wiadomo nie ma się na to wplywu😂
Mój to po matce swojej (czyt. Mnie) ma ten cycoholizm. Moja mama dzisiaj powiedziała, że bym ją chyba udusiła rękoma, jakbym mi cycka w nocy zabrała 🤣

reklama
Ooo to moze i ja zostawie moją taką gołą i wesołą 🤗🤔 i tak bez pampersa zostawiacie?

@Beti.mama - nam fizjo pokazywala takie cwiczenia gdyby sie nie przewracala na brzuszek - zeby pokazac dziecku zabawe na boczku. Tzn. lapiesz za nogi jak do obrotu na brzuszek ale przenosisz tak tylko zeby dziecko wzielo zamach tylko na obrot na bok - najlepiej dac jakas zabawke jeszcze zeby moglo sobie trzymac. My jakos super czesto nie ale codziennie cos takiego robilismy i mysle ze pomoglo jej to zalapac wlasnie ten ruch. Moze poprobujcie.

reklama
Mój się tak nauczył łapać za stopki.
Mój za stópki to już dawno łapie, z początku rano w łóżeczku a teraz to już zawsze jak jest na pleckach, dziś podobno nawet wsadził sobie palec od stopy do buzi 😁 Ja mam wrażenie, że on sobie ten etap obrotu na brzuszek pominął skoro i tak mama zawsze przekręci 😂

Do góry